Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słoweńskie narzędzia Unior w sklepie rowerowym

Polecane posty

Gość gość

Cześć! trochę majsterkuje przy moich rowerach i czasem uzupełniam sobie własny wartszta o nowe narzędzia rowerowe. teraz jak byłem w sklepie, to widziałem narzędzia słowenskiej firmy Unior, które są dosyć ładne, ale cena jest też konkretna i teraz się zastanawiam czy to jest jakaś marka co weszła na rynek polski, są firmowe i czy warto od tego producenta kupować? Może ktos bawił się tymi narzędziami i się wypowie na ten temat? pozdrawiam.

Gość gość
To klasa premium i tyle w temacie.

Gość gość
myślę, że nadają się do grzebania w otworku, ale w ramie rowerowej:). tak na serio, coraz więcej marek uznanych firm wchodzi na nasz polski rynek i w tym rowerowy. bardzo dobrze. chińczyzna już mi się przejadła, a tak mamy chociaż w sklepie wybór. sam unior to całkiem ciekawa marka, która postawiła na trwałość swoich narzędzi dzięki czemu są bardziej żywotne. może małym minusem jest cena,ale tak po jakimś czasie to się zwróci. pozdrawiam.

Gość gość
Czy warto inwestować w Uniora musisz zdecydować sam, ceny faktycznie mają duże, jednak na poczatek dla porównania możesz kupić coś od nich i coś z jakiejś innej firmy i będziesz wiedział na co postawić.