Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postepowac z tym desperatem?

Polecane posty

Gość gość

On wszystko psuje przez swoje zachowanie i nie mam ochoty już tego ciągnąć, ale podoba mi sie wiec licze na Waszą pomoc :) Od początku mówiłam mu, że interesuje mnie tylko przyjaźń lub seks. Nie związek. A on juz w pierwszych rozmowach mówił, że możemy od tego zacząć,łudził sie ze to wstep do zwiazku wiec powiedzialam twardo ze nie interesuje mnie zaden zwiazek.. Chwilowo wyluzował, nawet powiedzial w, ze on tez nie chce zwiazku, ale zaraz sie zdradzil miedzy wierszami ze i tak na to czeka..Nie wiem no smieszylo mnie to troche, teraz juz irytuje.Aktualnie sobie wymyślił, ze dostał prace w moich stronach i fajnie byłoby razem coś wynająć, bo taniej itp. Jak mówie zeby sam zamieszkał na pokoju u kogoś to mówi, że on chce ZE MNĄ zamieszkac. Zawsze jakos tak kieruje rozmową na związek, a mnie naprawde nic nie interesuje z nim. Seks jest fajny i nie boje sie ,ze nie da mi zyc, facet to nie kobieta zeby sie przywiązywac przez seks. On w ogole na poczatku byl niechetny na to, ale chyba wszedł w ten ''uklad''bo moze mial nadzieje ze sie przekonam.Raz byl u mnie to wygonic go nie moglam a po wszystkim zostawil swoje osobiste rzeczy, zaczal sie zadomawiac. Powiedzcie mi jak przemowic mu do rozumu...Ja mam 19 lat,on 21.

Gość gość
Nie przemowisz.bo jak jest zakochany to będzie dążył do związku. Szczerze mówiąc to powinnaś sie cieszyć, ze trafiłaś na całkiem fajnego mężczyznę no chyba, ze on nie nadaje sie do związku. Nic nie rób, ty powiedziałaś, ze nie chcesz a co on myśli to już jego sprawa. Mozliwe, ze mu przejdzie i wtedy będziesz miała problem z głowy.

Gość gość
Czy mozna byc zakochanym od 1 wejrzenia? Jak znam zycie to pewnie desperacja i cos jest z nim nie tak.

Gość gość
Można być zakochanym od pierwszego wejrzenia. Widocznie bardzo mu sie podobasz i chce być z toba za wszelka cenę.

Gość gość
Nawet zabawne prowo, odwracające role męskie i kobiece.

Gość gość
Jeśli tak mowisz to cóż moze masz racje, a ja jestem sceptyczką. Czas pokaże jakie ma intencje. Niestety to nie jest prowokacja :D

Gość gość
dalej poprosimy..

Gość gość
Nie wiem co tu dalej pisać. Wszystko napisalam. Czekam na rady ;)