Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa zrobiła aluzje że inny syn ożenił się lepiej bo ona ma dwa mieszkania

Polecane posty

Gość gość

Nigdy mnie teściowa nie trawiła. Dlatego że nie ma faceta od lat i zrobiła sobie go nmojrgo męża. Po drugie to nie pasuje jej że nie mam swojego mieszkania, a tamta synowa ma kawalerkę po matce i mieszkanie na użytkowanie do smierci jej ciotki (służbowe). Tamtej synowej też teściowa dogryza i ja średnio traktuje ale ma taktykę żeby jednej synowej nadawać jaka to ta druga synowa lepsza, co lepiej potrafi. Mnie dźga w oczy brakiem mieszkania (moim), a jej mieszkaniami. A tamtą zamęcza opowieściami że jestem cudowną mamą (tamta synowa słynie z bycia matką chłodną i zdystansowana). Nie lubimy się już z tamta synowa. Namącila stara między nami.

Gość gość
Nie pozwol, by stara mącila p/tobie, wiem, latwo się mowi, ale naprawdę warto zadbac o swoje relacje. Ja mam niestety takiego tate, przykro to mowic, ale tez stara się sklocic ze sobą calą rodzine, taki mąciwoda, jedmu nadaje na drugiego, a tamtemu na pierwszego, wciąga w intrygi, okropnosc . Podjudza i szczuje.

Gość gość
znowu prowo o teściowej. rzyg rzyg.

Gość gość
Ty to dopiero lubisz mącić, teściowa to pikuś przy Tobie.

Gość gość
10:04 To jest idealny opis mojej teściowej. Dlatego synowe omijają już ją szerokim łukiem. Niestety przez to że i jedna i druga z nas bywała z mężem u niej na herbatkach na zaproszenie, to teraz nikt nikomu nie ufa

Gość gość
A moja mnie lubi i tez wypaliła kiedyś tekstem jak jeszcze bylismy w związku powiedziała ze ktoś tam dobrze trafił bo ona z bogatego domu. Kurwa a sama wypuściła chłopa pustego jak bebenek. Tez mi było przykro bo co mam się czuć winna ze nie miałam nic ?

Gość gość
Napraw relację z tamtą synową. Nic tak nie w****i starej jak wasz wspólny front, uwierz mi. Ja tak zrobiłam. Jak teściowa mi nadawała na drugą synową i szukała potwierdzenia, to go nie znalazła i u drugiej synowej też. Teściowa wreszcie przestała się mądrzyć. Chodziło miny o pierdoły, ale ciągłe wbijanie szpilek przez teściową męczy. Jak np kpiła z tamtej synowej, że do niej trzeba się umawiać żeby wnuki zobaczyć wtedy ja mówiłam, że nic dziwnego, takie czasy mamy, a poza tym KAŻDY ma swoje plany i trzeba się dostosować. Jej mina bezcenna :-D