Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22latadomatorsamotnik

Czy znajdę miłość swojego życia (poważny temat)?

Polecane posty

Dziękuję za odpowiedź. Zapraszam innych do wypowiedzenia się.

Gość gość
Podbijam, mam ten sam problem. Podbijam. Halo, halo? HEJ to co ty tam będziesz robił?

Gość gość
Autorze, to ile w końcu masz wzrostu? 174,5-180,5 to nie jest odpowiedź, różnica między takimi wartościami jest kolosalna. Zaznaczasz że temat jest poważny, rozpisałeś się na wiele linijek a nie podałeś tej najważniejszej, decydującej cechy.

Gość Goateeeeeek
Eminem ma 170, a co kolejna będzie pisać o tym, że mężczyzna poniżej 180 to nie mężczyzna?

Gość gość
22latadomatorsamotnik jak nie bedziesz lecial na imprezowe lalki o ktore sie faceci bija to znajdziesz spokojna domatorke

Gość gość
hej... ja również jestem domatorką, lecz tak jak Ty, z pasjami... uwielbiam czytać książki, różnego rodzaju artykuły naukowe, czasopisma, piszę poezję jak również lubię dbać o dom - taka niecodzienna pasja? mam co prawda osiemnaście lat, ale miło jest chociażby przeczytać o kimś podobnym do siebie, trzymam za Ciebie kciuki autorze, mam nadzieję, iż niedługo odnajdziesz prawdziwą miłość.

Gość gość
21:50 Eminem ma 173 cm, niektórzy mają manię odejmowania komuś od wzrostu :/ O Bieberze też piszą że ma 170 cm a on ma 175

gość wczoraj Nie lecę na takie, tylko gdzie znajdę domatorke? gość wczoraj Fajnie, gdzie szukać takich jak ty? Lubisz domatorow? Dziękuję za trzymanie kciuków :)

Jest tu ktoś jeszcze? Ktoś chce coś napisać?