Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara2607

Nadmierna potliwość dłoni, wesele

Polecane posty

Gość Sara2607

Witam mam 26lat i mam problem z potliwością dłoni, odkąd pamiętam zawsze miałam ten problem nawet w podstawówce, ale zawsze to ignorowała. Tymczasem za 3 tygodnie będę miała wesele i zaczynam się denerwować faktem, że będę miała tańczyć nie z wilgotnymi a wręcz mokrymi dłońmi. Spalę się ze wstydu. Tak na prawdę mogę stać nic nie robić a pot spływa mi po palcach. Kosmetyki drogeryjne nie pomagają. Z apteki mam antidral i żel medispirant do dłoni ale to też nie pomaga. Proszę doradźcie mi. Teraz już za późno na wizytę u dermatologa. Co jeszcze mogę zrobić. Nie chce czuć się niezręcznie na własnym weselu. Mam nadzieje, że jest jeszcze jakieś wyjście. Czekam na wasze odpowiedzi i z góry dziękuje za jakiekolwiek sugestie.

Gość gość
Przechodzilem przez to samo, wiec wiem jaki to wstyd. Czasem miewam spocone dlonie, ale nie tak jak kiedys. Lalo sie ze mnie. Wiem, ze spocone dlonie to wynik nadmiernej aktywnosci ukladu nerwowego. Widocznie jakis stres, nerwy byc moze cos powazniejszego. Te srodki nie pomagaja, nie kupuj ich bo tylko tracisz pieniadze i karmisz trolli. Popracuj nad psychika, nad soba.