Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jaką torbę polecacie na studia?

Polecane posty

Gość gość

Hej :) jakie torby nosicie na uczelnie? Muszę nosić laptopa na którego kupiłam już torbę, ale czy powinnam nosić coś oprócz niej?

Gość gość
Dołączam się do pytania.

Gość gość
Ja nie nosiłam laptopa, chyba że cholernie nudne były wykłady to pogralam sobie w coś :-D Nosiłam zwykła większa torebkę. Byłam starostą. Kurczę studia najfajniejszy czas. Impreza gonila imprezę heh

Gość gość
Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm. http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość
Tylko patologia imprezuje

Gość Iza98
Torebkę w której nosi się inne rzeczy. Ja notatki raczej ręcznie robię, więc laptopa biorę sporadycznie.

Gość gość
Na pewno polecam jak najlżejszego laptopa, mam nadzieję, że takiego kupiłaś :) na studiach ogólnie miałam zawsze zwykłą torebkę + materiały zawsze nosiłam w rękach, bo brałam z auta tylko to, co było mi potrzebne na dany wykład no i wymieniałam sobie na przerwach materiały. Teraz do pracy często biorę plecak np. Kanken spokojnie pomieści laptopa i stertę papierów :)

Gość gość
gość dziś Tylko patologia imprezuje X Może i zaliczam się do tej patologii :-D Jednak nie żałuję :-)