Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada męża

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jesteśmy z moim mężem 4 miesiące po ślubie. Mamy dwu i pół letniego synka. Wszystko było jak w bajce. Dwa tygodnie temu polecielismy do Hiszpanii z siostrą mojego męża. Po powrocie czułam że jest coś nie tak wszędzie chodził z telefonem. Wracał późno do domu twierdząc że musi dokończyć swoją pracę. Odkryłam jakiś czas temu że zakłada sobie konta randkowe zapytałam po co to robi.. Odparł że sam nie wie. W poniedziałek gdy wrócił do domu i poszedł spać zajrzalam mu do telefonu a tam byla korespondencja z innymi kobietami które wysyłały mu swoje nagie zdjęcia z solarium.. Stanęłam jak wryta. Potem weszłam w SMS a tam ktoś o płci żeńskiej wpisany w jego telefon pod kryptonimem Krzysiek pisał/a jakieś wyznania miłosne. Powiedziałam sobie dość. Biorę rozwód. Na początku myślał że nie mówię tego poważnie i myślałam że jeszcze jakoś to uratujemy. Gdy we wtorek powiedział mi prosto w oczy ze ma kogoś na boku, nie chciało mi się żyć. Moja mama ma raka złośliwego. Myślałam, że prawdziwy mąż powinien wspierać swoją żonę w tak ciężkich chwilach. Wszystko zwalilo mi się na głowę.. Co robić..

Gość gość
Spotkali sie czy tylko pisanie?

Gość gość
Spotkali się parę razy.

Gość gość
4 miesiace po slubie robi takie numery to co bedzie dalej??? bierz rozwód dziewczyno nie marnuj zycia z kretynem, on Cie zawsze bedzie oszukiwał

Gość gość
ratuj siebie i dziecko,pogoń gnoja

Gość gość k
Daj mu szansę, zobacz, czy chce to naprawic i w jaki sposób. Zawsze zdażysz się rozwiesć. My z mężem po obustronnych niedojrzałych wyskokach jesteśmy już 20 lat razem, całkiem szczęśliwie. A może zmnień coś u siebie?

Gość gość
Przykro mi że ciebie to spotkało , ale tragedie zawsze chodzą parami

Gość gość
Dziękuję bardzo za odpowiedzi.