Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2018 Pierwsze, i dla mnie najważniejsze. Czy jak się kliknie prawym przyciskiem myszy albo środkowym przyciskiem myszy w jakiś przycisk okna (maksymalizacja, minimalizacja, zamknij) to czy aplikacja się zmaksymalizuje w pionie albo w poziomie? Na linuxie mam tak że jak kliknę prawym przyciskiem myszy na przycisk maksymalizacji to mi się aplikacja maksymalizuje w poziomie, a jak środkowym to w pionie. 2. Czy da się w łatwy sposób zmienić przyciski okna na niekolorowe? Drażniłoby mnie to że są w 3 kolorach 3. Jak to jest z kopiowaniem? Kopiuje się tekst przy SAMYM ZAZNACZANIU go i czy można go wklejać środkowym przyciskiem myszy? 4. Podglądu schowka tam nie ma, że by można było zobaczyć (lub wybrać) skopiowaną wcześniej treść. Korzystacie z jakiejś aplikacji do tego? 5. Jak to jest z aktualizacją programów? Jest tak jak na Windowsie? Że wystarczy wybrać w programie "sprawdź aktualizację" i wszystko przebiega automatycznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach