Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak sie ubrać

Polecane posty

Gość gość

Mam z tym problem. Mam 30 lat. Przed dzieckiem nie bylo z tym problemu najczesciej ubieralam sie na sportowo a teraz chcialabym zmienic styl. Na bardziej „poważny” ale bez przesady. Tak zeby bylo elegancko ale i na luzie. Normalnie wchodze do sklepu i jestem strasznie niezdecydowana :/ juz mnie to męczy- kiedys tak nie mialam. Jakos kupowanie adidasow jeansow czy tshirtu szlo mi sprawnie. Jakies rady? Tylko prosze jak ktos ma ubliżać to niech sobie daruje bo nie mam na to ochoty.

Gość gość
Kochana autorko. Nie przejmuj się tym. Przejrzyj sobie blogi bądź kanały na yt gdzie dziewczyny mówią jak się ubrać odpowiednio do figury i stosownie do okazji. Ja właśnie tak stworzyłam swoją garderobę od podstaw i teraz mogę z posiadanych ciuchów tworzyć różne zestawy a wszystko do siebie pasuje. Kiedyś wyglądałam jak matrioszka, każdy ciuch w innym stylu i kolorze.

Gość gość
Ja kupuje na zalando, to nie jest reklama, tak po prostu jest bo nie chce mi sie lazic po sklepach. Patrze na gotowe zestawy na modelkach i tym sie sugeruje. Zwrot jest za darmo wiec zamawiam duzo, cos wybieram i zwracam. Na youtube tez jest duzo rad jak zbudować tzw capsule wardrobe- tzn rzeczy ktore sa klasyczne i zawsze i wszedzie pasuja i mozna je dowolnie zestawiac.

Gość gość
chyba "casual"...

Gość gość
A ja właśnie jako mama tym bardziej ubieram się w dżinsy i tiszerty - tak mi jest najwygodniej na co dzień.

Gość gość
Dziękuję za rady. Napewno skorzystam :) wiem, że jako mamie tak jest łatwiej ale powrót do pracy sie szykuje. Pracuje w szpitalu wiec na wybieg nie ide ale chcialabym juz pozegnac ten styl nastolatki bo nie zawsze sie tak mozna ubrac

Gość gość
A ja wybrałam sobie styl...na sukienkę. O proste jeżeli jesteś szczupła.W wielu sieciowych jest teraz mnóstwo superkiecek.Kupuje najczęściej w Zarze, H&m, Mohito.Te firmy mają często też wiele szmat ale są perełki, w których wygląda się i kobieco i dobrze.Do tego musisz tylko dobrać buty i pomalować paznokcie-jestes już miła dla oka:) Oczywiście musisz mieć w miarę gust bo bez tego i rady na nic. Jednak można podpatrzeć na modelkach, czasem celebrytki mają kiecki z sieciowej, często z Zary. Nie są to ogromne pieniądze, jak pracujesz to wydatek 200zl na kieckę nie powali cię na kolana.Sa i tańsze,i za 100zl, ale trzeba szukać.Ja wszystko wyszukuje on line. Noszę 36, i w ciemno kupuje.Najwyzej potem zwracam. Powodzenia