Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieszczoty dziurki w pupie. Językiem. Czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość gość

Przecież przez pupę wychodzi kupa a kupa jest bleee, fujjj, obrzydliwa.:O Jak to jest z tym lizaniem od\bytu. Naprawdę są ludzie, którzy to robią? Z tego co widzę to częściej dotyczy to facetów. Liżecie i wsadzacie język w od\byt. Jesteście TRAGICZNI.

Gość gość
uwielbiam to robić a zwykłe baby się nie znają na tym ale lesbijki tak.bardzo to podnieca no i widok piękny z tyłu .

Gość gość
A jak walczysz z zapachem i smakiem wydzielin okołood\bytniczych

Gość gość
Bo tylko ostatnia szmata wystawia komukolwiek doope do lizania. Nawet psu się nie daje lizać doopy a co dopiero chłopakowi czy facetowi jak się go niby kocha

Gość gość
jak już pisałem nie znacie się baby i nie wiecie co dobre .

Gość gość
A czego można się spodziewać po tyłku czy rowie wiadomo jak tam pachnie wiec skoro ktoś to lubi to jego sprawa

Gość gość
Lizanie tam faceta czy facet kobiety to nic curewskiego jeśli się kochają i sa w związku ale z obcymi to fuuuu

Gość gość
Wszyscy co to robili są zarażeni brodawczakiem i HPV, czeka was powolna i bolesna śmierć idioc****asożyty obecne w du.pie nie powinny dostawać się do ust

Gość gość
gość dziś Wszyscy co to robili są zarażeni brodawczakiem i HPV, czeka was powolna i bolesna śmierć idioc****asożyty obecne w du.pie nie powinny dostawać się do ust xxx A znasz wszystkich że tak twierdzisz opętany i chory KATOLU XD

Gość gość
one chyba nie wiedzą , że ta dziurka jest piękna i chce się ją pieścić . inaczej to postrzegają i nie wiedzą jak są sexowne z tyłu .

Gość gość
Właśnie wróciłem z toalety gdzie wyrzuciłem z siebie wiadro brązowego gruzu po czym niedokładnie się podtarłem bo akurat papier mi się skończył... włączyłem to forum i czytam ten temat:D Ma ktoś wyczucie czasu i sytuacji:P