Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postrzegacie grubych ludzi?

Polecane posty

Gość gość

Ja muszę przyznać, że niestety dość negatywnie o ile nie są chorzy... Po prostu zazwyczaj dużo jedzą, niestety, ale to nie tylko stereotyp. Znam kilku ludzi przy kości, którzy zarzekali się, że mało jedzą,a później zamawiali jakieś fastfoody, albo wieczorem pochłaniali duże ilości jedzenia... Niestety, ale w większości przypadków tak jest i ja to sporzegam jako słabość

Gość gość
Dopóki nie wyciąga mi z talerza to wisi mi ile je co je za co je i po co. Nie zaglądam nikomu do gara ani w metkę na majtach.

Gość gość
Nie interesuje mnie to bo każdy lubi co innego.Jak nie są chorzy to spoko a jak są to współczuję.Każdy ma prawo wyglądać jak chcę,szanuje za to jaka ta osoba jest dla innych a nie za to co je i jak wygląda

Gość gość
Mnie wkurzają grubi ludzie którzy twierdzą, ze oni nic nie jedzą. Na pewno w to uwierzę. Miałam taka znajomą w gimnazjum, cały czas mi dogryzała ze tak dużo jem a jestem taka chuda, a ona taka biedna nic nie je a tyje. Tylko ze ona jadła naraz tyle co ja przez cały dzień. Bez komentarza.

Gość gość
Do 20:26 To wszystko zalezy od bilansu energetycznego.Mozna jesc duzo ale duzo spalac i nie bedziesz tyc,mozna jesc normalnie nie robiac nic calymi dniami i bedziesz tyc.

Gość gość
A no i ogólnie nie lubię grubych zawistnych lasek które bredzą, że są takie szczęśliwe ze swoim ciałem i że każda sylwetka jest piękna, ewentualnie że to choroba xd, za to jak zobaczą szczupłą kobietę to leci hejt typu "suchy wieszak", "facet nie pies na kości nie leci" etc.

Gość gość
Nie lubię zbytnio grubych po pierwsze dlatego, że często są złośliwi dla szczupłych rzucając komentarze ,że " facet na kości nie poleci" podczas kiedy same chciałyby być szczupłe, a po drugie dlatego, że nie lubię ludzi leniwych niedbających o własne zdrowie tylko obżerających się. Swoją drogą obżeranie się na swój sposób jest obrzydliwe