Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest brokeninside87?

Polecane posty

TajemniczyDragon dziś Seriooo to jeden i ten sam ;DTygrysku nie widzisz tego? oczko.gif Każdy człowiek powinien żyć tak, by stanowić wzór dla innych. x niemożliwe:( to smoczuś ma chyba jakieś.... zaburzenia bipolarne no, trzeba zabrać smoczusia do veta, doktora Dratewki:( x gość dziś Strachliwa Tygrysico, wiem o Tobie wszystko. No prawie jezyk.gif x :( niemożliwe:O ja o Tobie nic!

Gość gość
Wystarczy czytać Twoje tematy, brok. Kto czyta nie błądzi:p Kiedyś pisaliśmy, ale stare dzieje, hehe. Pojechałaś wtedy po mnie jak po burej %*@&+*%¥√& gdy stanąłem w czyjejś obronie. Oczywiście się odwdzięczyłem. Nie ważne, co było to było. Widzę poprawę w Twoim zachowaniu i myślę że jest ona autentyczna. Obym się nie mylił. A tekst o Tobie napisałem dla jaj, bom dowcipniś:D Dalej przerażona?

Od dawna nie możesz mnie zjeść Ty moja pyzo usta.gif x o nie, uważaj, faza Ci się zmienia, uważaj naprawdę, smoczusiu:( x Wystarczy czytać Twoje tematy, brok. Kto czyta nie błądzijezyk.gif Kiedyś pisaliśmy, ale stare dzieje, hehe. Pojechałaś wtedy po mnie jak po burej %*@&+*%¥√& gdy stanąłem w czyjejś obronie. Oczywiście się odwdzięczyłem. Nie ważne, co było to było. x mitoman:O x Widzę poprawę w Twoim zachowaniu i myślę że jest ona autentyczna. Obym się nie mylił. x tygrys jest zawsze taki sam! x A tekst o Tobie napisałem dla jaj, bom dowcipniśsmiech.gif x i mitoman:O

Gość gość
Chyba jednak się nie zmieniłaś:o Mimo wszystko gdy w sklepie widzę donuty wśród innych słodkości, zawsze myślę o Tobie, wariatko:p

Chyba jednak się nie zmieniłaśpechowiec.gif x o jakim okresie na kafe mówisz, dzięciołku? x Mimo wszystko gdy w sklepie widzę donuty wśród innych słodkości, zawsze myślę o Tobie, wariatkojezyk.gif x :D :D ale ja teraz jem inaczej, może jak jesień przyjdzie to się złamię again

Gość gość
o jakim okresie na kafe mówisz, dzięciołku? X Dlaczego dzięciołku? Wspomniałem czasy gdy byłaś bardziej zuchwała, porywcza i nie przebierałaś w słowach. Harpaganie jeden:p

Gość gość
A pchły?:p Ja się tego nie podejmę.

jaki zsrr:O x Wspomniałem czasy gdy byłaś bardziej zuchwała, porywcza i nie przebierałaś w słowach. Harpaganie jedenjezyk.gif x dzięciołku, to nic się nie zmieniło. nie da sobie tygrysek w kaszę dmuchać, ani nic powiedzieć!

Gość gość
Nie jestem dzięciołkiem. Czasem gram rolę kafeteryjnego żandarma, który przywołuje strony do porządku, gdy pojawia się zadyma. Pamiętaj o tym, tak jak ja pamiętam o Tobie, Istoto w prążki:D Znikam, bom zmęczony. Dobranoc, o Szalona:D

Gość gość
brokeninside = problemy psychiczno schizofreniczne, wewnątrz kopuły biega zmęczony i zagłodzony chomik na wolnych obrotach, czyli stopień poniżej downa na halucynogenach

Gość gość
broken to psychopatyczny morderca z inowroclawia poluje na dziewczyny

Gość gość
brokeninside87 dziś wieczorna założyła temat, człowiek z gość dziś mnie przeraża, wie nawet o donutach i porywacielupechowiec.gif i pazurowych dylematachpechowiec.gif To już nie te drzwi To już nie ten dom Wciąż szukamy swych miejsc Daleko stąd Tam gdzie noc gubi mrok Dzień traci blask Tam gdzie człowiek już chce Tylko prawde znać x Jej wypowiedzi to 22:18 i 23:33. Nie dziękuj. Poznaję ten chory tok myślenia na kilometr.

Gość gość
00:41 W punkt.

Gość gość
23:33 - tak, 22:18 - nie, 02:04 - tak, 00:12 - tak. Ja wiem lepiej. Czytam Was od dawna, odkąd obie przylazłyście tu z kowbojek i się żrecie, chcąc wciągnąć też innych w ten syf. Basta! Dajcie sobie w realu po pyskach, wytargajcie się za kudły a tu nie róbcie obory. Ty i cała ta wieczorna.

Gość gość
walka nago w kiślu

Gość gość
A zyeb wciąż udaje greka...