Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiększanie ust kwasem hialuronowym Gliwice

Polecane posty

Gość gość

Ktoś miał? jeśli tak ile ml i jakie efekty możecie wstawiać zdj i pisać ile mieliście ml? jak cenowo jesteście zadowolone? I gdzie w Gliwicach robiliście?

Gość gość
Powiększałam usta w tym gabinecie: https://arteclinic.pl/medycyna-estetyczna/nawilzenie-powiekszenie-modelowanie-ust - jestem zadowolona. Zabieg troche bolał al z tego co wczesniej czytałam w sieci to każda dziewczyna pisała, że troche boli ( w koncu jest to jakaś ingerencja w nasze usta....). Efekt naprawdę spoko. Brak efektu karpia długo się utrzymuje bo jestem już pól roku po zabiegu i usta sie nie zmniejszaja oraz jest bardzo ale to bardzo naturalnie i jakby ktos mnie nie znał to nie wiedziałby, ze cos takiego miałam robione

Gość karolajalola

Ja powiększałam usta w Polanicy Zdrój u doktora Łątkowskiego, ale efekt po kwasie schodził mi po niecałym roku dlatego zdecydowałam się na wypełnienie swoim tłuszczem przez co efekt od paru lat wciąż mam niezmienny. Usta teraz mam pełne i kształtne. 

Gość ankaaa

Trochę się bałam botoksu, więc zainwestowałam zamiast niego w kwas hialuronowy i też się opłaciło. Robiłam w lenartowiczclinic.pl/ i było naprawdę ok. Przyjemna atmosfera zabiegu. Jest duży komfort, fajnie mnie wciągano do rozmowy, żebym się nie stresowała. Wiem, że te większe zabiegi rozkładają bez problemów na raty.