Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DepresjaSława

Jak można być bogatym sławnym i mieć depresje?

Polecane posty

Gość DepresjaSława

Może mi ktoś wytłumaczyć jak takie osoby jak Kurt Cobain, Amy Whitehouse, Robbie Williams, którzy mają pieniądze i sławę mają depresje? Ostatnio Depp mówił, że miał depresję... wiele gwiazd rocka też ma depresje? O co chodzi? Jak można mieć hajs i sławę i jeszcze być nieszczęśliwym?

Gość gość
A branie narkotykow do czego prowadzi?

Gość gość
Przeciez wiekszosc z nich bierze cholera wie co,mialem znajomego ktory duzo cpal,mial depresje i pewnego dnia sie powiesil

Gość gość
Robbie Williams chyba nic nie brał... zresztą oni biorą, bo nie mogą się pogodzić z zastaną rzeczywistością... ale co to za rzeczywistość? Pieniądze mają? Sławę mają? TO O CO CHODZI?

Gość gość
Alkohol, narkotyki, satanizm, w który wchodzą dla przyśpieszenia kariery, potem rozdarcie wewnętrzne, dusza chce Dobra a Szatan nie pozwala, konflikt wewnętrzny powoduje frustracje, zmęczenie psychiczne, poczucie bezsensu życia przywołuje Szatan i namawia do samobójstwa natrętnymi myślami, nie pozwala by człowiek od niego się wyzwolił, obrzydza mu porządnych ludzi a podaje takich, którzy będą chętnie sprowadzać człowieka z powrotem w sidła Zła nawet nie będąc satanistami.

Gość gość
gość dziś ty tak serio xd?

Gość gość
13.96 ty tak serio dumny/a jesteś z ignorancji? Nikt nie powiedział, że rzeczywistość jest bardziej skomplikowana i to co widzimy to tylko jej fragment? W średniowieczu wirusów wg współczesnych nie było, bo nikt ich nie widział, Antarktydy tez a to znaczy, że nie istniały?

Gość gość
Wierz mi że można , przechodzi przez to mój mąż , biznes się kręci następne lada chwila będą, kasy nadmiar , najbliższa rodzina robi koło d**y,pracownicy zachłanni, uszkodzenia+kradzieże, sprzątaczki kochają się w moim mężu itp...itd.. a on pogubił się już w tym wszystkim , wypalenie zawodowe :(

Gość gość
Do 12:04 Robbie Williams juz w wieku 19 lat byl uzalezniony od narkotykow.Poczytaj sobie najpierw o nim.Oni tam wszyscy wciagaja rozne specyfiki i sa przez to szybko niszczeni.

Gość gość
Bo za dużo ćpają a narko niestety zmieniają strukturę mózgu (tzn mam na myśli uszkadzają neurony itd. można o tym poczytać). Zobacz na taką Demi Lovato. Piękna, młoda, fizycznie zdrowa, ma tyle pieniędzy. Gdy byłam małolatą i ją pierwszy raz zobaczyłam w Camp Rock to tak jest zazdrościłam uśmiechu i wszystkiego. A teraz co? Wiele razy ogłaszała depresję i zaburzenia odżywiania a na końcu wylądowała w szpitalu bo znaleźli ją ostro zaćpaną w jej wielkiej, pięknej rezydencji za miliony.. Depresja to koszmarna choroba która może teoretycznie dopaść każdego a powody są nieznane, tylko, że rzeczywiście wyjątkowo często dopada bogatych i sławnych a potem się okazuje, że oni od dawna nieźle dawali w palnik..

Gość gość
A depresja skąd się bierze? Wszyscy się sprzedali więc kończą jak kończą. Głupota niestety ma wysoką cenę. Trzeba być ślepym żeby nie widzieć pewnych oczywistosci..

Gość gość
13:17 Niestety, smutna prawda.

Gość gość
Ale oni biorą narkotyki z jakiegoś powodu, a nie z nudów i nadmiaru pieniędzy. To przez depresję biorą...

Gość gość
Do 20:06 Etam.Tam wszyscy pewnie cpaja.Jak wejdziesz miedzy wrony musisz krakac tak jak one.

Gość gość
Kolejna sprawa jest taka ze pod wplywem niektorych narkotykow ma duzo wiecej pomyslow na tworzenie muzyki czy utworow.

Gość gość
"Pieniądze mają? Sławę mają? TO O CO CHODZI?" - o to chodzi, że wymienione w cytacie mogą stanowić WSZYSTKO tylko dla prymitywów, a tym z depresją chodzi o coś więcej, czego żadne pieniądze i żadna sława nie ofiaruje.

Gość gość
Member XXL okazał się w moim przypadku najlepszym rozwiązaniem. Zdecydowanie poprawiło się moje współżycie seksualne. Przyjmowałem kapsułki przez 6 miesięcy i zwiększyłem rozmiar o 7 cm nie wspominając już o pogrubieniu członka. Dużą zaletą produktu jest brak jakichkolwiek efektów ubocznych. Produkt jest w pełni bezpieczny dla zdrowia! http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość
Ci ludzie sami tego chcieli w większości. Skusila ich wlasnie szybka sława i pieniądze więc dlaczego tak się srăcie? Sprzedali się więc cierpią. Każdy sam sobie funduje co chce. Depresja z g****a się też nie wzięła.

Gość gość
Do 20:17 Niech na Ukraine pojada pracowac za minimum i mieszkaja w lepiankach na wsi to po dwoch tygodniach strzela sobie w leb.

Gość gość
Artyści są po prostu nadwrażliwi

Gość gość
Przykład (argument?) napisany o 20:21 jest ni przypiął, ni przyłatał. Najzwyczajniej głupi. Dotyczył się wpisu, w którym nie było słowa o nędzy.

Gość gość
Bo sukces to wbrew pozorom nie tylko pieniądze, ale tez powodzenie w życiu uczuciowym, przyjaźni, poczucie wartości itd. Można mieć miliony na koncie, a czuć się bardzo samotnym

Gość gość
Chociaż kasa też jest potrzebna do szczescia, wiadomo, ale sukces nie zawsze jest widoczny gołym okiem, bardzo wazne jest tez zycie uczuciowe, jak sie w nim uklada

Gość gość
Mysle ze jesli chodzi o osoby popularne to ich po prostu otaczaja fałszywi, nieszczerzy ludze, pozerzy, ogólnie niktomu nie zalezy na dobru drugiego człowieka tylko wszyscy sa skupieni na czubku własnego nosa. Popatrz jakie te wszystkie gwiazdeczki sa puste i sztuczne, a wyobraz sobie ze cały czas wśród takich sie obracasz.

Gość gość
Biedni też mają depresję, tylko, że o nich nie napisze ani Pudelek, ani kozaczek, nawet małej wzmianki o nich nie będzie. Jedynie mała notka w lokalnej gazecie: Jan Nowak, lat 55 wyskoczył z 10 piętra, zginął na miejscu, sprawę bada policja. I tyle.

Gość gość
gość dziś 13.96 ty tak serio dumny/a jesteś z ignorancji? Nikt nie powiedział, że rzeczywistość jest bardziej skomplikowana i to co widzimy to tylko jej fragment? W średniowieczu wirusów wg współczesnych nie było, bo nikt ich nie widział, Antarktydy tez a to znaczy, że nie istniały? x Krasnoludków nikt też nie widział. A może istnieją naprawdę, tylko o tym nie wiemy :D:D:D:D

Gość gość
Do 21:27 Nie byl glupi.Ten wpis mial pewne znaczenie.Praktycznie kazdy bierze narkotyki i to jest wedlug mnie glowny powod.Maja za dobrze i przewraca im sie w glowach.Wplyw ma rowniez otoczenie,jezeli nie bedziesz bral to zostaniesz wykluczonym odludkiem.

Gość gość
gość dziś Do 21:27 Nie byl glupi.Ten wpis mial pewne znaczenie.Praktycznie kazdy bierze narkotyki i to jest wedlug mnie glowny powod.Maja za dobrze i przewraca im sie w glowach.Wplyw ma rowniez otoczenie,jezeli nie bedziesz bral to zostaniesz wykluczonym odludkiem. xxx Odwrotnie. Nie mają za dobrze (bo nie było by wtedy na świecie tylu narkomanów pochądzących naprawdę z biednych rodzin), tylko w pewnym momencie aby być na fali, mieć powera, mało snu, nie stresować się - sięga się po używki. A potem samo już leci.

Gość gość
Kokaine się bierze, żeby nie musieć spać i móc pracować 24h.

Gość gość
Tacy artyści mają wrażliwą duszę. Nie radzą sobie z otaczającą rzeczywistością. Nie mają też własnego życia i robią to co im każą, bo np podpisali kontrakt na trasę koncertową na dwa lata. Uciekają w alkohol i narkotyki, które przynoszą im na tacy. Po jakimś czasie stwierdzają, że i tak nie potrafią i nie chcą robić czegoś innego niż być gwiazdą. Koło się zamyka a depresja pogłębia.