Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiedakOpurtonista

Mam depresje, bo jestem biedny

Polecane posty

Gość BiedakOpurtonista

Jestem materialistą, egoistą i sknerą. Jestem jednak biedny! Jak widzę, że ktoś ma pieniądze to mu zazdroszczę, marzę o takim luksusowym życiu i wpadam w depresję. Nawet teraz mam zy****y humor jak pomyślę o ludziach bogatych i o mnie. Jak jesteś bogaty to masz wszystko (w tym urodę, bo możesz się upiększyć), jak jesteś biedny to jesteś sam, samotny i do tego brzydki (bez fajnych ciuchów itd). Nie mam pieniędzy, zarabiam baaardzo mało. Z tego powodu mam depresje. Gdybym był bogaty, to bym był najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Kto tak ma? Jak sobie z tym radzić?

Gość gość
halo? sami bogacze tutaj?

Gość gość
Mam kase ale jestem chory i nieszczęśliwy

Gość gość
to masz szczescie, ze masz kase

Gość gość
Stać go na leczenie, ale nikt nie zapewni jego sukcesu, nawet za wielką kasę.

Gość gość
BiedakOpurtonista dziś Jestem materialistą, egoistą i sknerą. Jestem jednak biedny! Jak widzę, że ktoś ma pieniądze to mu zazdroszczę, marzę o takim luksusowym życiu i wpadam w depresję. Nawet teraz mam zy****y humor jak pomyślę o ludziach bogatych i o mnie. Jak jesteś bogaty to masz wszystko (w tym urodę, bo możesz się upiększyć), jak jesteś biedny to jesteś sam, samotny i do tego brzydki (bez fajnych ciuchów itd). Nie mam pieniędzy, zarabiam baaardzo mało. Z tego powodu mam depresje. Gdybym był bogaty, to bym był najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Kto tak ma? Jak sobie z tym radzić? qqqq To jest całkiem odwrotnie. Jesteś zazdrosny, materialista i egoista to dlatego jesteś biedny.

Gość gość
No chyba jednak nie.

Gość gość
Nie zapomnij, że widocznie Bóg tak chciał. Jak Mu się odmieni to może będzie inaczej, ale nie licz na to.

Gość gość
Żeby utrzymać majątek musisz mieć duża wiedzę finansową. Ot chociażby trzy konta bankowe w trzech różnych bankach. Pierwszy bank wynagrodzenie. Drugi bank oszczędności. Trzeci bank zakupy online. Inaczej prędzej czy później ktoś ciebie okradnie. Tutaj jest taki przypadek https://youtu.be/zzPwiYRqx18 edukacja finansowa jest potrzebna ludzie stracili pieniądze w Amber Gold a teraz w obligacjach getback. Trzeba być czujnym.

Gość gość
Jestem BIEDNY CHCE MIEĆ PIENIĄDZE