Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość równości nie ma

Dlaczego kobiety się oburzają jak muszą za coś płacić?

Polecane posty

Gość gość
Ja nie wymagam za płacenie na randkach ale jak mezczyzna za mnie nie zapłaci to już więcej z nim sie nie spotkam. Jakoś chętnych nie brakuje i nigdy nie brakowało może dlatego, ze umawiam sie z mezczyznami a nie chłopcami. x Z chłopcami po po 60ce :)

Gość gość
ja nie mam tego problemu nie zapraszam na randki nie place a starym kolezankom jesli mam dobry humor to czasem postawie obiad ale to bardziej z przyjazni niz ze cos wypada. Ogolnie jak poznaje kobiete nie ma opcji bym jej cos postawil bo za duzo dzisiaj pazernych pijaweek jest co tylko chca miec darmowa wyzerke chocby z toba sie mialy wynudzic pprzez godzine.

Gość gość
gość wczoraj Ja nie wymagam za płacenie na randkach ale jak mezczyzna za mnie nie zapłaci to już więcej z nim sie nie spotkam. Jakoś chętnych nie brakuje i nigdy nie brakowało może dlatego, ze umawiam sie z mezczyznami a nie chłopcami. x Z chłopcami po po 60ce usmiech.gif Xx Z mezczyznami po 60ce bo sama mam już prawie 50 :) a ty ile masz lat chłopczyku?

Gość gość
Dżentelmeni płacą i z takimi kobiety chcą sie spotykać ale takich młodych mężczyzn jest co raz mniej. Starsze pokolenie wie jak zabiegać o kobiete.

Gość gość normalny
Tylko frajerzy i debile płacą za sępiary, to już nie te czasy, teraz kobiety pracują i STAĆ je płacić za siebie, więc nie kumam na co takie oburzenie. Oczwiście zaraz baby wyjadą z tekstem że przecież muszą na ciuchy i majijaże i fryzury wydawać aby "jakoś" wyglądać, na co ja powiem PO HOOJ na to wszystko wydają ??? Aby stwarzać iluzje że są atrakcyjniejsze niż są w realiach??? Jeśli muszą tyle wydawać na stwarzanie iluzji to coś ewidentnie z nimi jest nie tak, albo psychicznie albo umysłowo, a może i to i to. Na randke nie muszą walić szpachly ani ubierać się w hooj wie co, aby "dobrze" wypaść i robić wrażenie, bo potem facet zawsze oczekuje taki poziom od niej, bo uważa to za normalke, a wiadomo że to są tylko pozory i ona tylko tak na początku robi i udaje. Więc podsumowanie..... bądźcie REALNE i SZCZERE, oraz płaćcie za siebie od początku, to 21 wiek a nie 18ty wiek.

Gość gość
gość wczoraj Dżentelmeni płacą i z takimi kobiety chcą sie spotykać ale takich młodych mężczyzn jest co raz mniej. Starsze pokolenie wie jak zabiegać o kobiete. > bo dawniej było o co zabiegać, teraz same szmaty naokoło i NIE ZASŁUGUJĄ na takie traktowanie

Gość gość
bo kobiety sa GLUPSZE od facetow, dlatego szukaja inteligentnego i zaradnego faceta zeby je utrzymywal bo bez mezczyzn by wyginely w ciagu 20 lat

Gość gość
20 lat temu czy 40 kobiety były takie same jak teraz. Mężczyźni płacili za randki a jak kogoś nie było stać to spotykali sie w domu i zawsze ta herbata czy kawa była a czasem na obiad sie załapało, który zrobili rodzice. Teraz tylko takie dziwne czasy, ze wszyscy randkują po za domem bo mężczyźni nie chcą przychodzić do domu dziewczyny albo mezczyzna nie chce zapraszać do siebie.

Gość gość
baby płacą ci/pą a faceci walutą

Gość obietnica dania szparki
racja, kobiety odpłacają się szparką, ale jak nie dają to powinny płacić gotówką jak wszyscy inni

Gość gość
Jednak to wy dzwonicie do prostytutek a nie one do was :D:D:D

Gość gość
Damy płacą i z takimi mężczyźni chcą się spotykać ale takich młodych kobiet jest co raz mniej. Starsze pokolenie wie jak zabiegać o mężczyznę.

Gość gość
23:37 Pierwsze słyszę :D

Gość gość
gość dziś 23:37 Pierwsze słyszę ccc nie słuchaj tego przygłupa, kopiuje cudze posty jak jakaś kserokopiarka, zmienia tylko role. Dobrze w głowie to on nie ma

Gość gość
to jest tak, że jak facet ma gest to i kobiecie jest miło i za coś zapłaci następnym razem a jak facet to skąpiec to i nie ma zainteresowania wśród kobiet albo zadają się z nim tylko desperatki

Gość gość
nie słuchaj tego przygłupa, kopiuje cudze posty jak jakaś kserokopiarka, zmienia tylko role. Dobrze w głowie to on nie ma x Koleś idealnie punktuje w ten sposób waszą hipokryzję i obłudę.

Gość nowe gizmo

baby są skąpe dlatego nie chcą za nic płacić tylko idą na sępa, a seks z nimi to często żałosna tragedia nic nie warta