Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onna7700

Nie znalazłam pracy

Polecane posty

Gość onna7700

biurowej. A szukam już długo. Jedyną możliwą opcją są staże dla bezrobotnych , którzy sami nie potrafią sobie znaleźć pracy. I do tego momentu w życiu doszłam pod 30-stkę, znając dwa języki obce i mogę pracować we wszystkich dużych miastach Polski ze względu na dobre , prywatne możliwości finansowe, które pozwalają na możliwość relokacji. Mimo to nikt nie chce mi dać NIGDZIE pracy biurowej, nie na słuchawce. Straszny, ponury kraj, który odbiera godność, młodość, a w końcu życie młodym ludziom.Bo ile razy słyszy się o samobójstwach, bezimienny giną w ponurych blokowiskach , które stają się ich miejscem urodzenia i ostatecznego przeznaczenia bo po latach nauki nie mogą mieć godnej pracy, tak, owszem , innej niż zmywanie naczyń,i innej niż telefoniczny naganiacz,GODNEJ. Mimo starań nie mogą się rozwijać, ale mogą patrzyć na tych szczęśliwców których ktoś zatrudnił , a to pociąga za sobą także negatywne skutki w życiu osobistym. Stąd właśnie się biorą choroby psychiczne- z braku pieniędzy, normalnej, ciekawej pracy, Satysfakcja z życia jest normalną potrzebą każdego. Dla mnie też jest to powód do wstydu. Czuję się jak śmieć. Bo wiem , że ja też nie będę mogła rozwijac swoich mocnych stron i umiejętności. Zostanę w sklepie.Postanowiłam więc ogolić sobie głowę, skoro muszę po studiach pracować w kuchni lub do końca już jako sprzedawczyni swetrów w byle jakim dresie , (nie Dress code). Tak, już do końca - bo nie wierzę już , że nagle po 3,4 latach ktoś mnie zatrudni w biurze.

Gość gość
ja Ci dam pracę :) będziesz mi robiła dobrze rano i wieczorem a dniówkę będę płacił jak za 8 godzin pracy :)

Gość onna7700
gość mnie nie chodzi o pracę ci*pkową

Gość gość
jak zrobisz dobrze szefowi to bedziesz pracowac ale pod biurkiem

Gość gość
strasznie bełkoczesz starzejąca się dziewucho. :O skoro masz takie świetnie możliwości finansowe to po co szukasz byle jak płatnej pracy w biurze? skoro znasz dwa języki obce - to dlaczego nie wyjedziesz? i wiesz co? ja też mam dwa dyplomy w tym jeden magisterski (nie - nie socjologii, politologii czy innego g****a) - i pracuję fizycznie w Anglii.

Gość gość
Mazowszanin dobrze gada polać mu:)

Gość gość
tAK, mazowszanin to geniusz, i widac tez chyba zawodowy bezrobotny po rozmiarach jego frustracji. Oczywiscie, autorko, studia to nic, musisz zrobic jeszcze ze dwa kierunki, potem 10 kursów, i wyglądac jak modelka, koniecznie! Inaczej bez szans na pracę w Polandi ( w normalnych krajach jak sie ma dyplom dobrej uczelni to jest sie kims a nie zerem, do tego juz uczelnia dba zeby absolwent znalazł zatrudnienie). JPRD. Co wy jeszcze sobie dacie wmówic.

Gość gość
Autorko, jest tak jak piszesz :( Ja też skończyłem dobre studia i jestem dobrym pracownikiem a przerzucają mnie jak worek kartofli z jednej pracy do drugiej po kilku miesiącach bo nie jestem ładną ćwierkoczącą dziewuszką ani modelem 185 cm tylko niskim i łysym facetem :( I później to poniżające pytanie na rozmowie kwalifikacyjnej: dlaczego pan tak często zmienia pracę? :( Chyba kiedyś nie wytrzymam i powiem to co napisałem tutaj bo to jest prawdziwa przyczyna. A ten Mazowszanin12 to jedna z tutejszych spie...lin umysłowych :D pewnie jakiś podstarzały prawiczek który już wyczuwa weekend spędzony znowu z rąsią i dlatego frustracja go zalewa :D

Gość gość
sam p********z głupoty. ludzie nie po to koncza studia, zeby po zrobieniu 3 fakultetow, specjalizacji, dostac podrzedna prace w biurze. praca biurowa to powinna byc dla panienki tylko z matura. to i tak praca ponizej kwalifikacji. rozumiem ze prawdziwe zycie to tylko w bangladeszu

Gość gość
I Kolejna ja to zostane jasnowidzem

Gość hikikomori84
mazowszanim zamknij p1zde

Gość gość
ość dziś Oddaliscie ten kraj w łapy ,,obcych" ,za obiecanki cacanki ,za pincet plus sprzedaliscie sie jak kupa łajna! Te 2 gnomy ,,popis" nigdy wladzy nie straca ,dopuki nie zgarna wszystkiego i dopuki was nie wypiernicza z pl .Obce dziady zawalili was podatkami,handkuja naszymi dziecmi,ktore sa sprzedawane na organy i do domow ,,uciechy" ,sprzedali cala gospodarke,zniszczyli przyszlosw waszych dzieci ,a wy na nich glosujecie od lat albo siedzicie i nie glosujecie na nikogo ,czyli dajecie biala karte obecnej wladzy ,nie blokujecie ich ..lenie...macie krew na rekach ,kazdy z was ktory siedzi i ,,zlewa" przyszlosc tego kraju i przyszle pokolenia .Nie jestescie rodzicami ani ludzmi wierzacymi,jestescie zasranymi egoistami,sprzedawczykami za psi ochlap ,Odrzucacie wielkie szanse jakimi sa obnizenie kwoty wolnej od podatku,wybory w stylu szwajcarskim,czyli jow ,odrzucacie wiarzace referenda w imie sraki ,sraki ktora sprzedala kraj w 90 procentach i robi to dalej ...Warczycie na siebie zamiast sie wspierac ,jestescie slepi,glusi i zgnusniali ,dla tych 2 gnomow ,,popis" rzadzacych w ukladzie na zmiany jestescie gotowi skakac sobie do oczu ...pustaki ....pustaki....pustaki ...bezmyslne pustaki

Gość gość
ość dziś Oddaliscie ten kraj w łapy ,,obcych" ,za obiecanki cacanki ,za pincet plus sprzedaliscie sie jak kupa łajna! Te 2 gnomy ,,popis" nigdy wladzy nie straca ,dopuki nie zgarna wszystkiego i dopuki was nie wypiernicza z pl .Obce dziady zawalili was podatkami,handkuja naszymi dziecmi,ktore sa sprzedawane na organy i do domow ,,uciechy" ,sprzedali cala gospodarke,zniszczyli przyszlosw waszych dzieci ,a wy na nich glosujecie od lat albo siedzicie i nie glosujecie na nikogo ,czyli dajecie biala karte obecnej wladzy ,nie blokujecie ich ..lenie...macie krew na rekach ,kazdy z was ktory siedzi i ,,zlewa" przyszlosc tego kraju i przyszle pokolenia .Nie jestescie rodzicami ani ludzmi wierzacymi,jestescie zasranymi egoistami,sprzedawczykami za psi ochlap ,Odrzucacie wielkie szanse jakimi sa obnizenie kwoty wolnej od podatku,wybory w stylu szwajcarskim,czyli jow ,odrzucacie wiarzace referenda w imie sraki ,sraki ktora sprzedala kraj w 90 procentach i robi to dalej ...Warczycie na siebie zamiast sie wspierac ,jestescie slepi,glusi i zgnusniali ,dla tych 2 gnomow ,,popis" rzadzacych w ukladzie na zmiany jestescie gotowi skakac sobie do oczu ...pustaki ....pustaki....pustaki ...bezmyslne pustaki

Gość gość
🌻 onna7700 Moodl się na Roozzaańcu do skutku. Czyni cuda :) PS: zobacz na youtub kanał Dotyk Boga

Gość gość
Nic dziwnego, ze nie mozesz znalezc. Z niewiadomych przyczyzn prawie wszystkie kobiety chca pracowac w biurze. Kazda niemal lasia z wyksztalceniem srednim znajaca slabo obsluge komputera i prawie kazda z jezykami. Tlumy ludzi chca pracowac w biurze, splywaja tysiace cv w dobie braku pracownika. Wiec pracodawca majac do wyboru Ciebie bez dosiwadczenia, pod trzydzieche, z dwoma jezykami a 25-latke, z dwoma jezykami, prawem jazdy, doskonala znajomoscia marketingu, programow graficznych i fakturowych typu Subiekt, biegloscia w obsludze ksero, drukarki i lustrzanki cyfrowej, wybierze ta druga.