Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoras miala podobnie?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy ktoras tez tak miala? Jestem juz mama 16 miesiecznej coreczki, od porodu nie uzywalismy z mezem zabespieczenia ale bylismy ostrozni, tzn na biegu "wstecznym" (wiadomo o co chodzi). Otoz jakis tydzien temh mialam wrazenie ze maz nie zdazyl ale nie rozmawialismy na ten temat i zero paniki. Jestem 6 dni przed @ i czuje dziwna wrazliwosc piersi. Dodam ze nigdy tak nie mialam przed @. A ostatni raz jak pamietam takie uczucie to bylo jak zaszlam w ciaze. Wlasnie jakies kilka dni przed spodziewana @ bolaly mnie. I teraz zaczynam sie wkrecac ze moze wpadlismy. Najchetniej zrobilabym test ale czy to nie za wczesnie? Nie jest to jakis mocny bol tylko wrazliwosc sutkow i po bokach pobolewa przy dotyku. Czy ktos mial podobnie i okazalo sie ze jest ciaza? Nie byloby to problemem w kazdym razie a nawet bym sie cieszyla, ale niewiem czy test juz cos pokaze czy jeszcze poczekac na ten @.

Gość gość
A takiego określenia nie słyszałam do tej pory. Przerywany?

Gość gość
Okazuje się że niektóre kobiety przerasta nawet okresie stosunek przerwany. Pewnie zamiast seksu jest kuci kuci, u córki wagina to motylek lub bułeczka, mąż ma ptaszka. Masakra, takie nie dojrzałe to to ale seks to uprawia. Weź sie kobieto ogarnij bo wychowasz córkę w bardzo niezdrowym podejściu do seksu i własnego ciała.

Gość gość
Nie wiem co to wsteczny.

Gość gość
Hahah ale jestescie, matko. Poprostu zapomnialam o tym okresleniu, stosunek przwrywany... a ze posluguje sie na codzien hiszpasnkim gdzie potocznie marcha atras czylo na biegu wstecznym mowi sie na stosunek przerywany to tak mi sie napisalo na szybko. Czepiacie sie i tyle. Nie nie ma u nas motylkow, ptaszkow itp. Nikt nie odpowiedzial na moje pytanie....

Gość gość
Autorko, owszem jest możliwe że zaszłaś. Przerywany to żadna antykoncepcja. Test po terminie okresu zrób to się przekonasz.

Gość gość
Dziewczyny, boli mnie brzuch, czy mam raka? Autorko, twoje pytanie jest identycznie debilnego pokroju. My mamy wiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie? Masz dziecko i nie wiesz skąd się dzieci biorą? Uprawialas seks bez zabezpieczeń i się pytasz czy mogłaś zajść w ciążę. Nie qrwa, próchnicy mogłaś co najwyżej dostać.

Gość gość
Ale ty jestes sfrustrowane, az mi cie szkoda.... przeczytaj jeszcze raz to moze zrozumiesz jakie bylo moje pytanie.

Gość gość
Widzę debilko jakie mialas pytanie. Uprawiasz seks bez zabezpieczenia i się pytasz czy to może być ciąża i kiedy test. A ja się ciebie za to pytam czy poprzednie dziecko w kapuscie znalazłaś czy co, bo o płodności i ciąży to ty widać masz wiedzę 12 latki

Gość gość
Mam nadzieje, ze nie jestes bo takie prymitywne kretynki nie powinny sie rozmnazac. Ile tyasz lat zeby na okres mowic @???? Prymitywie

Gość gość
A ile ty masz lat zeby wyzywac obcych ludzi na fprum ktorzy uprzejmie pytaja? I widze ze dalej problem z roszyfrowaniem moje pytania. Hehe

Gość gość
Jak była w ciąży z poprzednim dzieckiem, to pewnie siedziała na forach i pisała, że przytulala się z malzowinem oraz jakiej wielkości jest jej FASOLKA :/rzyg. Niedługo sama będę matka i takie kobiety kompromituja wszystkie matki - czuje się zazenowana... A, nie zapominajmy, że chłopiec ma siusiaczka a dziewczynka kreseczke - czytałam takie określenie. I wiele innych. Dorosłe kobiety :/

Gość gość
Kobieto w ciazy mylisz sie, jestem tego samego zdanoa na temat "fasolek", "przytulania sie" i tego typu slownictwa. Chociaz i to lepsze od wyzywania sie od debili jak u pano wczesniej. Zle mnie ocenilas... zyc,e spokojnej ciazy o szczesliwego rozwiazania

Gość gość
Tak, zrób test, najwyżej go powtorzysz za tydzień.

Gość gość
To nie moj temat haha jestescie chore... tylko lapievie za slowka i szukacie intrygi