Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ogarnąć chlopaka?

Polecane posty

Gość gość

Witam, moj chlopak jest kochany i troskliwy jednak jest niezaradny. Ma 190cm, wazy 60kg wiec jest strasznie chudy, probuje mu przetlumaczyc ze to niezdrowe byc az tak chudym, kocham go mimo to ale on nie widzi problemu. Mam wysportowana sylwetke, on wyglad przy mnie jak zapalka. Narzeka ze czasem mysli o czyms zbyt dlugo bo nie umie szybko analizowac sytuacji albo nie wniesie czegos po schodach bo nie ma sily, ale drobne cwiczenia czy cokolwiek co proponuje to on odrzuca i wrecz sie kloci. On nie lubi wg bycia fit i fit ludzi. Osobiscie trenowalam sporty wiele lat, nie rozumiem takiego podejscia. Nie chce byc silniejsza od swojego chlopaka. Matury nie ma, bo stwierdzil ze na studia nie idzie, nie chce isc za tlumem i wg. nie bedzie sie wysilal dla papierka. Meczy mnie myslenie za niego, jego nieporadnosc, narzekanie na stan rzeczy i nic nie robienie z tym. Co zrobic zeby sie ogarnal, zrobil cos ze soba a nie tylko praca i konsola?

Gość gość
Nie, tak nie wyglada, nie wiem kto mądry to wstawil

Gość gość
Skąd wiesz że tak nie wygląda? Zaglądałaś mu do doopy? Ożesz ty...

Gość gość
Po prostu chce zaznaczyc ze to nie ja napisalam tamten komentarz ze zdj XD

Gość gość
Aczkolwiek przyznam, że z chęcią bym wsadziła czubek języka w to wyświechtane dziursko xD