Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11Paula123

prosze o pomoc !

Polecane posty

Gość 11Paula123

Witam serdecznie ! Pisze na tym forum, ponieważ to moja ostatnia deska ratunku ! Za 2 miesiace urodzi mi sie synek i moja sytuacja finansowa nie wyglada za dobrze.. chcialabym sobie troche dorobic internetowo a do tego potrzebna mi wasza pomoc. Jest taka strona internetowa ktora placi za przepisywanie kodow, natomiast aby wyplacili zarobione pieniazki najpierw trzeba zebrac 40 osob, ktore zarejestruja sie na tej stronie, rejestracja polega tylko na wpisaniu loginu, hasla oraz przepisaniu 4 cyfrowego kodu. Aby to zadzialalo musialybyscie podac mi swoj adres email na ktory ja wyslalabym link do strony, po czym musialybyscie sie tam zarejestrowac i to wszystko. Same mozecie rowniez na tym zarabiac po znalezieniu 40 osob. Bardzo prorze o pomoc, juz nie wiem co robic ! :(

Gość gość
Po co tyle zachodu. Zareklamuj sie w internecie jako rytualistka, ktora oferuje spetania, zeby ukochany wrocil. I pieniadze poplyna jak rzeka. Nic przy tym nie musisz robic, podasz nr. konta, powiesz, ze nie dajesz zadnych gwarancji, a rytualy robisz (tzn. twierdzisz, ze robisz) siedzac wygodnie w domu. Tu jest taki watek "Pani Svetlana Persolska", zobacz, jak latwo jest zarobic duzo pieniedzy dajac komus nadzieje.