Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widział ktoś może coś takiego jak zabawka galeryjna i wie gdzie to można kupić?

Polecane posty

Gość gość

Byłam ostatnio w galerii we Wrocławiu i widziałam tam dwie dziewczyny co miały właśnie coś takiego. Wyglądało to jak taki większy breloczek do kluczy od samochodu. Jedna miała rózowy a druga fioletowy i np od góry był taki przycisk, że można było nim pstrykać tak głośno, z boku było coś takiego że jak się przyciskało to wyskakiwał taki wihajster, coś jak klucz od samochodu tylko całkiem płaskie i ona sobie to wysuwała i chowała a z drugiego boku po przyciśnięciu przycisku wyskakiwały takie kolce tylko nie ostre, wpychała to o nogę. Był jeszcze taki przycisk co wywoływał dźwięk aby np niepozornie zwrócić uwagę osoby z którą np idziesz. Widziała jak jedna to zrobiła a druga się obejrzała i ta pierwsza dała znać oczami na jakiegoś chłopaka. Przyszłam do domu i szukałam na allegro a potem w necie czegoś takiego ale nie znalazłam nic, gdybym wiedziała , że nic nie znajdę to bym się ich spytała skąd to mają. Chwila za nimi szłam i one się tym bawiły non stop, mogła od razu podejść i spytać się:(