Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na panieński

Polecane posty

Gość gość

Co kupić? Odpadają różowe kajdanki o jadalne penisy poradźcie

Gość gość
My kupiliśmy mnóstwo pierdów do każdego była przyczepiona smieszna notka. Każdy został zapakowany osobno a potem wrzucone do pudła podpisanego niezbędnik panny młodej. Były to zarówno droższe rzeczy jak np hot komplet bielizny z haleczką z notatką „na zimowe wieczory” ale też motek wełny i druty z dopiskiem „na ciche dni” musiałabym poszukać pełna listę rzeczy które kupiłyśmy bo wyszło tego z 20 prezencików, wszystko jak najbardziej przydatne a śmiechu było co nie miara

Gość gość
Listek tabletek- na ból głowy Krzyżówki- na wkradająca się nudę Patelnia ceramiczna - na poŹne powroty męża Komplet bielizny z halka - na zimowe wieczory Dzwonek taki z napisem sex- na szybki numerek Wełna z drutami- na ciche dni Kupon zdrapki- na szczęście Zupka chińska- żebyś nie musiała stać przy garach Żele durexa z efektem ciepła i zimna zapakowane osobno. Teraz tak myśle ze to chyba żele były na zimne i gorące wieczory ale nie pamietam dopisku z bielizny.. Chyba Po prostu na noc poślubną była bielizna Kostka do gry z pozycjami- żeby zabić monotonię Butelka martini na upojna noc Serce wedla -na gorzkie chwile Wałek do ciasta był symbolem władzy małżeńskiej Nawet gumy do życia były coś w stylu ze guma zawsze się przyda Jestem pewna ze zapomniałam przynajmniej z 10 rzeczy ale tak patrzę na zdjęcie pudełka i kombinuje co tam zapakowałyśmy

Gość gość
Myślę, że oprócz tych wszystkich zabawnych gadzetów warto sprawić koleżance prezent, który posłuży jej na dłużej. Może być to fajna bielizna. Moim zdaniem to fajny i uniwersalny prezent - o ile tylko odpowiednio dobierze sie rozmiar. Ja uwielbiam bieliznę Alles, miałam z niej nawet ten komplet do wlasnego slubu. Polecam Wam gorąco