Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boze skad ta naiwnosc u mnie?

Polecane posty

Gość gość

moze ma ktos madrzejsze rady niz rozpedz sie i walnij baranka w sciane? bo smierc to na pewno rozwiaze, ale nie chce umierac w wieku 24 lat Taka stara a taka głupia, po raz setny (dosłownie) dałam sie nabrac,oczywiscie święcie przekonana, że tym razem jest inaczej, ze to prawdziwa miłość :o Nie spodziewalam sie ciosu od delikatnego nieśmiałka a jednak.. widac mam cos w sobie ze traktują mnie jak zabawkę...a ja , jak idiotka wciąż wierze ludziom choc staram sie juz byc nieco ostrozniejsza no ale jak ktos chce to przeciez bedzie grał nawet przez dłuzszy czas prawda? W sumie to juz nawet mam mysli samobojcze :(

Gość gość
Tak Kubusiu, wiemy, miałeś ciężkie dzieciństwo, jesteś spragniony miłości prawdziwej a zawsze trafiasz na szmaty, które chcą od ciebie tylko wyuzdanego seksu, frustracja goni frustrację.

Gość gość
Jestes DDA lub DDD szukaj odpowiedzi w swoim dziecinstwie i w metodach wychowawczych swoich rodziców. Ktos Cie tego nauczył skoro takich typów wybierasz i nie potrafisz trzeźwo ocenić pacjenta.

Gość gość
Podszywaj się dalej zraniona duma trudno takie życie.

Gość gość
Do autora mnie rodzice nauczyli jednego uczciwość honor i duma nawe nie rodzice kto inny samo życie ktoś tak płytki jak ty nigdy tego nie zrozumie.

Gość gość
Honor i duma, nie mylić z pychą, dla wielu współczesnych dzisiaj są jak jednorożce, nikt ze znajomych ich nie ma, oni nie mają, wiec dlaczego ktoś mówi o nich jakby były ważne?

Gość gość
Naiwny jesteś ty autorze gierki można zawsze wyczuć i bawić się w dwie strony tak działa.

Gość gość
Kochana adresatko nie zalamuj sie bo ja starsza od Ciebie i tez stracilam glowe jak wszedl na moja droge zycia pewien przystojniak, a bylam wtenczas sama, tak mnie przerobil swoimi slowami ze przyjelam zaproszenie na wspolny urlob za granica.trzy tygodnie z nim tam bylam robil ze mna co chcial przerobil ze mna wszystkie pozycje jakie znal ja sie nie sprzeciwialam bo mi powiedzial ze po powrocie potwierdzamy nasz zwiazek.Na sex nie moge nic powiedziec bo byl mistrzem i musial juz duzo kobiet przerznac. Nie bylo dnia bez sexu na tym urlopie.Taka rozpalona spelniona wrocilam do kraju z mysla ze wkrotce bede jego zona,pare dni pozniej przezylam szok, siedzielismy w kawiarni a on do mnie,krotko: urlop sie skonczyl i to co bylo na urlopie i robione i mowione sie tez skonczylo,jeszcze mi powiedzial ze na dziwke to sie nadaje bo wspaniale daje , ale na zone nigdy i wstal i wyszedl. Przezylam to bardzo ciezko z facetami dalej sie spotykam, ale mowie im zanim cos powiesz to wczesniej zrob mi minetke

Gość gość
Autorko a jaki "cios"dostalas?

Gość gość
Przystojniak haha jak strach na wróble takiego miałaś przystojniaki to chojraki.

Gość gość
Tak jestem naiwna skocze z mostu on to brad pitt normalnie dla takiego się zabiję i placzę z tej naiwnośći jaka głupia jestem on mężczyzna mojego życia jeden niepowtarzalny unikat bawił się mną a ja taka biedulka myślałam że dam mu wszystko bo on taki heh przystojny mądry ech takie życie sa i lepsi od takiego gargamela.

Gość gość
gość dziś jesteś babą i brak ci logiki, to NORMALNE, a że przyciągasz debili to wina twoja, za dużo się pindrzysz, bo inne to robią, a ty nie masz własnego rozumu