Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

odchudzanie vol.1

Polecane posty

Gość gość Teresa
Jeżeli chodzi o odchudzanie to nie ma to jak zastosowanie Slimunox. W 3 miesiące schudłam 12 kilo

Gość gość Renata J
Postanowiłam powalczyć z nadwagą. Przeszłam na dietę (a przynajmniej staram się), stosuję Slimunox, który kupiłam na stronie oficjalnego dystrybutora, slimunox.pl, bo zależało mi by kupić produkt oryginalny, Każdego dni poświęcam minimum pół godziny na bieganie. Jednak co i gdzie kupować z żywności, by przez jakieś dodatki chemiczne i polepszacze wszystkiego co istnieje nie zaprzepaścić tego wysiłku

Gość gość Mirka
Jeżeli chodzi o odchudzanie to wystarczy zastosować - jedz po prostu mniej, resztę zostaw Slimunox. Moim zdaniem najważniejsze jest to ze po prostu bilans kaloryczny będzie ujemny. tak więc mniej kalorii dziennie, troszkę ćwiczeń lub jazdy na rowerze i Slimunox jako podstawa procesu, bo prawda jest taka, ze to właśnie te tabletki odpowiadają za poprawę metabolizmu

Jedno z najnowszych odkryć na rynku preparatów wspomagających odchudzanie. Produkt zawiera wyciąg z afrykańskiego mango, którego właściwości odchudzające przewyższają skuteczność popularnego wyciągu z jagody Acai. Produkt szturmem zdobył rynek amerykański, a od niedawna jest również dostępny w Polsce, gdzie wróżymy mu świetlaną przyszłość. Link: http://nplink.net/ECJsGWOL

Gość gość Monika 22
U mnie sprawdziła się Slimunox ale w połączeniu z dieta i ćwiczeniami.Dzięki takiemu zestawieniu schudłam bardzo dużo.Chociaż wcześnie próbowałam schudnąć na różne sposoby bez widocznych efektów.Po Slimunox efekty są widoczne do dzisiaj.

Gość gość
Ja nie chciałam stosować żadnych tabletek odchudzających, ale po licznych niepowodzeniach z ćwiczeniami, suplementami i cud dietami w końcu zdecydowałam się na Sibutramine 20mg o którym informacje i opinie znalazłam zarówno na forum, jak i u polecanej użytkowniczki marta.jawor@o2.pl . Nie będe ukrywać,że się trocję obawiałam zarówno działania leku jak i dostawy, czy nie zostanę oszukana, czy będzie wszystko ok. Na szcęście zarówno w jednym jak i drugim aspekcie wszystko było w porządku.Tabletki zwiększają tempo przemiany materii, powodują ubytek masy ciała, zmniejszą ilość przyswajanych kalorii oraz odczuwalnie ogranicza uczucie głodu, dostawa wzorowo, można najpierw sprawdzić zawartość i dopiero zapłacić. Każdemu który chce się pozbyć szybciej oponki, boczków, ogólnie zbędnych klogramów szczerze polecam.

Gość gość Barbara
Jak dla mnie to odchudzanie zakończyło siẹ sukcesem po tym jak do diety dodałam IQmango. W 3 miesiące straciłam cała nadwagę.

Gość gość
Odchudzanie rozpoczęłam pół roku temu :) zaczęłam od zbilansowanej diety :) ograniczyłam spożycie soli, kolorowych napojów gazowanych oraz słodyczy. Jem lekkostrawne potrawy :) piję bardzo dużo wody :) najlepsza dla mnie jest zielona Piwniczanka, ponieważ zawiera dużo minerałów doskonale przyswajalnych :) ćwiczę regularnie na siłowni :) do pracy jeżdżę na rowerze :) zdecydowanie widzę poprawę :)