Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4miesieczna córka i ciąża?? Ktoś tu dokonał aborcji?! Wie co i jak?

Polecane posty

Gość gość

Może ja tylko panikuje. Corka skończyła dziś 4mce, a ja od kilku dni czuje się jak wtedy, gdy zaszłam z nią w ciążę. Mdli mnie, ciągle śpię, jestem senna, zmęczona. Temperatura 37,2. Boje się panicznie zrobić test. Ktoś był w podobnej sytuacji?! Ktoś dokonał wtedy aborcji?

Gość gość
Też się dowiem chętnie co w razie wu? bo w Polsce nie dokona aborcji legalnie?

Gość gość
Ale skąd wiesz, że ciąża? Antykoncepcja zawiodła? Test zrób i będziesz wiedzieć

Gość gość
Jak ktos wam napisze jak ,albo gdzie dokonac aborcji, bedzie skonczonym idiota. Kobieta dokonujaca aborcji wlasnego plodu jest niewinna, wedle pokskiego prawa, kazdy kto pomoze jej w tym moze pojsc siedziec! Ja mam osmiomiesiecznego syna, jestem w czwartym miesiacu, tylko ze u mnie takmala przerwa byla celowa. Juz sie nie moge doczekac gdy beda sie razem bawic, a ja odpoczne. Jedynak to straszna sprawa. Wiem bo mam ponad 11 lat rozinicy miedzy dziecmi.

Gość gość
Omg, czekasz aż się będą bawić? Na razie jeszcze 5 miesięcy ciąży, później noworodek i niemowlę, do zabawy jeszcze kawał czasu. Autorko, przede wszystkim zrób test, bo może niepotrzebnie się nakręcasz. Jeżeli rzeczywiście to ciąża to chyba mądrzej będzie urodzić i wychować jedno przy drugim niż szukać pomocy w aborcji :-(Może

Gość gość
Aborcję w Polsce można przeprowadzić metoda farmakologiczną i zdobycie recepty jest bardzo proste. Arthrotec polecam.

Gość gość
18:26 ale ze co? Piszesz by mnie uswiadomic, czy co? Myslisz ze nie zdaje sobie sprawy ze ten pierwszy okres bedzie tragiczny?! Nie boj zaby! To potrwa rok, moze dwa lata. Przy towarzyskim jedynaku ( a taka jest starsza corka) te dwa lata sa niczym krotkie wakacje. Potem beda sie razem bawic, a ja bez wymyslania zajecia i zajmowania sie zabawa z dzieckiem, spokojnie siade przed TV i odpoczne,tylko lukajac na dzieci. Jezeli nie jest sie w stanie zapewnic dziecku rowiesnika do zabawy na kazda okazje, to robi sie dziecku krzywde. Najmocniej w zyciu zaluje ze cora nie ma rodzenstwa w swoim wieku. Mam problem z zajsciem wciaze i na 99% gdyby poczekala az szyjka macicy sie zagoi, znow pewnie kolejne 12 lat by sie nie udalo. PS niemowle to dziecko do roku zycia. Miedzy moimi dziecmi bedzie jakies 14 mc, wiec noworodek i male dziecko, nie niemowle!

Gość gość
A skąd masz pewność że będą się razem grzecznie bawić? Może będą ciągle kłótnie,płacz,wrzaski,bijatyki? Tego nie da się przewidzieć. Nie każde rodzeństwo potrafi się ze sobą bawić. Żeby nie było,że zamiast odpoczywać przed tv będziesz całymi dniami ich uspokajac i opieprzac. Czego ci oczywiście nie życzę, ale może tak być.

Gość gość
Autorko odpisz prosze czy uprawiasz fisting to bardzo ważne/

Gość gość
Najlepiej zabić noworodka, tak patola radzi sobie z macierzyństwem.

Gość gość
Trzeba się było zabezpieczać a nie teraz myśleć o aborcji , jak uprawiasz sex zawsze jest możliwość ciąży ,po porodzie chyba latwiej zajść bo organizm się reguluje i ustawia na nowo, gdybyś myślała to byś się teraz nie bała