Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przykro mi to mowic ale polscy faceci nie dbaja o siebie

Polecane posty

Gość gość

albo chudzielce 50 kg albo z nadwaga i faldami tluszczu na brzuchu wylewajacych sie ze spodni

Gość gość
grubasy :D :D

Faceci są fajni ;) Jak jeszcze się nie golą to już super ;)

Gość gość
A wzrost? Dla was każdy od 182 wzwyż jest zadbany i przystojny a poniżej 175 jest zaniedbany, choćby był zbudowany jak rzeźba.

Gość gość
Przykro mi to powiedzieć ale można zauważyć ze kobiety coraz mniej dbaja o siebie(czasami jest tragedia).Natomiast mężczyzni coraz bardziej przywiązują wage do wyglądu. Z roku na rok jest lepiej z Polskimi mężczyznami na odwrót z paniami z Polski.

Gość gość
18:16 pewnie pisał to jakiś facet :) Ja też jestem facetem i nienawidzę takiego gadania jacy to Polacy są brzydcy i zaniedbani, obiektywnie jednak muszę się zgodzić z autorką. Większość kobiet jest zadbana, nawet po 60 (!), z mojego otoczenia "rekordzistka" ma 64 lata :D Wygląda jak milion dolarów, lepiej niż większość kobiet około 30, a nie wygląda jakoś szczególnie młodo, tak na pięćdziesiąt kilka co najmniej. A faceci - albo aseksualne chudzielce, albo ulane knury (tych jest coraz więcej). Takich dobrze i ładnie zbudowanych jest mało.

Gość gość
Kto lepiej wygląda? Chudzielec czy ulany knur?

Gość gość
18:47 Lepiej wygląda taki co o siebie dba. Dobra dieta, regularne cwiczenia, ogólnie higieniczny tryb życia. To powinno być normą a niestety nie jest

Gość gość
18:33 Większość kobiet jest zadbana haha wyjdz z piwnicy polki po 30 to tragedia.

Gość gość
A kobiety są takie szczupłe jak nie chuda to gruba :D

Gość gość
18.33 nie podszywaj się pod faceta.

Gość gość
Może zacznijcie utrzymywać facetów, płaćcie rachunki, żeby mogli całe swoje wypłaty przeznaczać na siebie to z pewnością będą dbali bardziej :-) ...no i zobaczymy jakie same będziecie zadbane

Gość 65 kilo
co masz do chudych facetów????

Gość gość
Trochę racji jest. Wychodzi polska niechęć do sportu, ale takiego aktywnego a nie oglądanego z piwem przed tv.

Gość gość
Jak ci sie nie podoba to jedz sobie na zachod do niemeskich zachodnio europejczykow ale tam juz rzadza gwałcacy muzulmanie

Gość gość
6:58 Dziszejsze kobiety nie mają prawa oceniać Polakow bo same wypadają gorzej na ich tle.Szczególnie widać to w młodym pokoleniu.

Gość gość
08.14 gorzej? Hehe dobre...a gdzie się nie obejrzeć jest mnóstwo ładnych, zadanych kobiet, w przeciwieństwie do facetow, nawet przeciętnych z twarzy ale zadbanych jest niewiele.

Gość gość
Zadbane czyli umalowane? Hm, to słabo. Bo dużo jest Polek jednak bardzo zaniedbanych jeżeli chodzi o figurę, dużo jeżeli chodzi o fryzurę, wiele koszmarnie się ubiera.

Gość gość
07:10 W d***e byłeś, g****o widziałeś i powtarzasz bzdury z kościelnych brukowców. A czemu wielu facetów na zachodzie wygląda lepiej? Bo tam sport jest popularniejszy niż u nas.

Gość gość
10:58 zwłaszcza w UK i USA ;)

Gość gość
...Większość kobiet jest zadbana, nawet po 60 (!), z mojego otoczenia "rekordzistka" ma 64 lata smiech.gif Wygląda jak milion dolarów, lepiej niż większość kobiet około 30, a nie wygląda jakoś szczególnie młodo, tak na pięćdziesiąt kilka co najmniej... xxxx Również zauważyłem że starsze kobiety bardzo dbają o siebie, może nie wszystkie, ale większość. Są takie eleganckie, nie ważne grubsze, czy szczupłe, zawsze fryzura, ubranie na czasie, kostiumy gładkie jak spod żelazka, lekki makijaż prawie niewidoczny, delikatny zapach perfum. Za to pokolenie kobiet koło 30- tki już jest inne, bardziej swobodne, fryzury często "prosto z łóżka" odzież źle dobrana, wygnieciona, makijaż za bardzo rzucający się w oczy, niektóre nie pachną a wręcz śmierdzą. Dwa światy. Jestem kawalerem (nie prawiczek) ale kandydatki na żonę nie widzę, jak trafi się zadbana i miła, to po kilku godzinach razem spędzonych (nie w łóżku) już wiem, że po studiach, a taka pustka w głowie, brak tematów do rozmowy, do tego sięga kilka razy na godzinę po elektronicznego papierosa. Jestem wrogiem jakichkolwiek papierosów, jednak tylko przez ten nałóg nie skreślam kobiety. O tym decyduje całokształt, osobowość, charakter, wygląd (nie chodzi o gruba czy chuda, byle by była zadbana, świeża, pachnąca)

Gość zielonakawa_40
Nie każdy ;)