Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 macie dywan w domu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 nie ku Rwa Beton Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 prosze o powazne wypowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 nia mam podłogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 pójdę boso Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2018 Podoba mi się dywan który kupowaliśmy ostatnio przez https://7kd.pl/. Dobry skelp z dużym wyborem formatów i designów. Szeroka gama kolorów, od dywanów bardziej tradycyjnych bo współczesne nowoczesne dobrze pasujące choćby do loftów. Fajny kontakt z obsługą, szybka i darmowa dostawa (za zamówienia na 150 zł min). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nina654 0 Napisano Lipiec 19, 2022 A żeby to jeden Ja mam hopla na punkcie dywanów A sklep 7 Królestw Dywanów już ma mnie pewnie dość ale polecam ich w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Lipiec 22, 2022 Nie bo zbierają kurz, podłogę pozamiatam umyje i mniej z tym zachodu. Mam kota a na dywanie zaraz zostaje sierść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobrosułka 989 Napisano Lipiec 23, 2022 Tak i swietnie komponuje mi wnetrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach