Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAnka

Test na ojcostwo

Polecane posty

Gość gośćAnka
Dziwka wrobiła mojego męża prawdopodobnie na dziecko a ty na mnie mówisz że jestem suka. Kto bardziej skrzywdził to dziecko ??? Chyba raczej ona a nie ja bo ja chce tylko znac prawdę

Gość gość
to nie odwalaj roboty za matke bo matka nie bylas i nie jestes zajmij sie soba i swoim dzieckiem a tamto dziecko zostaw mezowi glupia i bezmyslna pindo

Gość gość
na razie nikt nie skrzywdzil tego dziecka, dopiero ty zamierzasz... i nawet nie masz cywilnej odwagi zeby to robic jawnie przed swoim mezem

Gość gość
a to dzieciak ma zyc w nieswiadomosci? to jest krzywda..

Gość gośćAnka
Ty jesteś jakaś zj****a.

Gość gośćAnka
Ja chce wiedzieć czy to dziecko mojego męża ? To jest krzywda dla tego dziecka twoim zdaniem? Pap*****le przecież nikt nie mówi że ona soe o tym dowie albo że mój mąż z dnia na dzień nie będzie dla niej tatą . Nikt by tak nie odj***l przecież

Gość gość
gośćAnka dziś Ty jesteś jakaś zj****a. x Nie to ty jestes p**********a suka, ktora chce wykorzystac nieswiadomosc dziecka.

Gość gośćAnka
Słuchaj no nie że nie mam odwagi bo zaraz wynik mu pokaże jak go dostanę . Ale to jest moja decyzja że chce zrobić ten test DNA bo mam wątpliwości i tyle

Gość gośćAnka
Co ty się tak uwzięłaś z tym dzieckiem. Jakbym jej krzywdę zrobiła że zabiorę włosy ze szczotki do badania . To tak jakbym jej wzięła i te włosy w kiblu spuściła to tez bez jej świadomości bym zrobiła krzywdę jej włosom ??? Haha

Gość gość
zrozum babo dziecko ma mame i tate i nagle jakas obca mu krowa dazy do tego, żeby tata dziecka przestal byc jego tata, bo rzekomo chodzi jej o 'prawde' nie bez powodu nie mozna zaprzeczyc ojcostwu rozwijajacego sie dziecka i nie bez powodu np. adoptowane dziecko moze poszukac swoich biologicznych rodzicow, ale bologiczni rodzice nie moga dostac namiarow na biologiczne dziecko

Gość gośćAnka
Tak myślałam że tutaj normalnie to z nikim nie popisze. Same debilne odpowiedzi

Gość gość
Wychowuje to dziecko już prawie 4 lata wiec nie p*****l ze jestem dla niej obca . Nie mam zamiaru jej odebrać taty . Może twój mózg to w końcu zrozumie

Gość gość
debilne bo niezgodne z twoimi oczekiwaniami? no jakze mi przykro...

Gość gość
moj mozg rozumie to bardzo dpobrze, to ty sie placzesz w zeznaniach :D Zastanawiam się o zrobieniu im testu DNA na ojcostwo potajemnie. Chce wiedzieć czy jest sens się poświęcać nie dosyć ze nie dla swojego dziecka to jeszcze nawet nie mojego męża i podporządkowywać jej. A jak zapytałam co by zrobił gdyby się okazało że nie jest jego to powiedział że nie wie ale raczej by tego tak nie zostawił . Przecież gdyby wyszło że to nie jego dziecko to ja nie mam zamiaru jej dłużej wychowywać Gdyby wyszło że to jego córka to kompromitacja i tyle . Wole sama zrobić pierwsze a jak wyjdzie że nie jego to wtedy dopiero można myśleć co dalej . Mąż niech się z nią widuje , nagle jej przecież nie powie że nie jest jej tatą. :D, :D a co jej powie? bo przecież raczej by tego tak nie zostawił .

Gość gość
gośćAnka dziś Tak myślałam że tutaj normalnie to z nikim nie popisze. Same debilne odpowiedzi x Debilem to ty tutaj jestes jedynym

Gość gośćAnka
Super bo tutaj jest na tylko dwie z tego co zdążyłam zauważyć

Gość gość
tu są co najmniej 4 poglądy. jakbys nie byla slepa i głupia bys to zauwazyla

Gość gośćAnka
Jak narazie to tylko ty piszesz swoje debilne wypowiedzi . I ty nie umiesz być obiektywna i tłumacze Ci coś jak głąbowi jakiemuś

Gość gośćAnka
gość dziś a to dzieciak ma zyc w nieswiadomosci? to jest krzywda.. No ten gość to raczej nie ty

Gość gość
owszem, ja. ale reszta nie jest moja.

Gość gość
sama sie kretynko motasz we wlasnych wersjach. wypiertalaj na forum tych drugich. bo zawsze juz bedziesz tą drugą ;)

Gość gośćAnka
Dobre

Gość gośćAnka
To co jest twoje ? Bo nie rozumiem czemu tak po mnie jedziesz?

Gość gośćAnka
Wychodzi na to że wszystko ty piszesz i tyle.

Gość gość
pisze ci glupia, ze moje wiadomosci były od tej, ktora cytowalas, czy ty jestes uposledzona, ze czytac nie umiesz?

Gość gośćAnka
Japierdziele wiem dlatego się pytam czemu mnie gnoisz skoro tylko ta odp jest twoja??? I kto tutaj się mota. Ta osoba ( niby ty) nie odpisała tak jakby była źle nastawiona do mojej wypowiedzi a ty mnie ciagle obrażasz . Wiec o co Ci chodzi

Gość gośćAnka
I każesz mi w********ac ....sama się motasz i już nie wiesz które komentarze są twoje. Mogłaś sobie pseudonimy chociaż inne popisać dla jasności

Gość gość
nadal ty sie motasz ;)

Gość gośćAnka
A ja dlaczego niby ? Ciagle jestem Anią i napisałam swoje rozmyślenia. Nie napisałam nic niejasnego . Tłumaczyłam Ci już że nie mam zamiaru dziecku ojca odbierać tylko chce znac prawdę i nie skrzywdzę jej tym bo według mnie to matka ją skrzywdziła i okłamała jej „tatę” i cała rodzine. A ty mnie tylko obrażasz

Gość gość
kto tu kogo zaczal obrazac? :D TY chcesz wykorzystac nieswiadomosc dziecka dla wlasnych celow, to jest k***wskie