Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEREGULARNA

DLUGO ROZKRECAJACY SIE OKRES

Polecane posty

Gość NIEREGULARNA

mam dlugie cykle ok 35-40 dni. czasem cykle wydluzaja sie do 50 dni. przewznie 2 a nawet 3 tygodnie przed okresem mam juz bole menstruacyjne, wydaje mi sie ze zaraz okres dostane (czasem musze nawet zazyc tabletke przeciwolowa!) a okresu nadal nie ma. bylam z tym 2 razy u ginekologa. zazywajac tabletki hormonalne wszystko sie reguluje, po ich ostawieniu 2-3 msc ok i znow to samo. usg - czyste. ciaza wykluczona. 1 porod za mna, ktory tez rozkrecal sie 3 dni i rozkrecic nie mogl (nieregularne skurcze). o dziwo ciaza przy 1 probie w 1 cyklu staran. czy macie jakis pomysl? moze ktos mial podonie.

Gość gość
Jakieś trzy lata temu miałam problem z długo "rozkręcającym" się okresem, a dokładnie z plamieniami. Odpowiada za to podobno ciałko żółte. Nie mogłam wtedy stosować hormonów i lekarz przepisał mi Cyklodynon. Miałam zażywać przez trzy cykle. Nie bardzo w to wierzyłam, ale problem zniknął i jak do tej pory się nie pojawił. To produkt naturalnego pochodzenia, łagodzące napięcie i bóle przedmiesiączkowe, opakowanie kosztuje ok 40zł, ale jak się dowiedziałam po fakcie, można dostać o połowę tańszy odpowiednik-Castagnus. Może i w Twoim przypadku warto spróbować.

Gość gość
Dzięki! !!