Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlodkaKotka1223

mam chłopaka od ponad 3 lat a zauroczyłam się w innym.

Polecane posty

Gość SlodkaKotka1223

mam chłopaka od ponad 3 lat a zauroczyłam się w innym.

Gość Slodkakotka1223
Hejka, przychodzę tutaj do was z prośbą o pomoc. Jestem ze swoim chłopakiem od 3 lat i 9 miesięcy, od czasu gdy zmarł jego tata około pół roku temu przestało nam się układać w związku, zaniedbywał mnie, nie chciał nigdzie wychodzić, ciągle siedzial w domu, przez pierwsze miesiące cały czas byłam przy nim, próbowałam to zrozumieć, chociaż na prawdę było mi ciężko. Ostatnio na jednej imprezie poznałam chłopaka, jest dwa lata młodszy ode mnie, próbował mnie poderwać, był mega słodki a ja mu tłumaczyłam, że jestem w związku ale on nie odpuszczał na tej imprezie cały czas za mną chodził i prosił żebym podała mu swojego snapchata, oczywiście nie zgodziłam się, potem przeglądajac mystory znajomych okazało się, że mam go na aplikacji snapchat od jakiegoś roku, napisałam do niego hej i ze juz go dawno mam itp. Potem zaczelismy pisac, spotkalismy sie 3 razy było nam super, jest przezabawny, miło się z nim rozmawia i świetnie się przytula. Mój obecny partner cały czas mówi mi, że się zmieniłam, jestem dla niego wredna taka zimna bez uczuć, ale czuje, że w głębi duszy go kocham, w moim życiu pojawił się ktoś nowy. Jestem niezdecydowana, nie wiem co mam robic :(

Gość gość
Moim zdaniem jesteś jakaś niepoważna.Skoro jesteś z tym chłopakiem 3 lata to znaczy że coś was łączy.Nie powinnaś zarywać do innych jak masz chłopaka.Badz asertywna i powiedz Nie temu kochankowi.Jak masz ochotę wskoczyć do łóżka innemu to znaczy że już nie kochasz swojego stałego partnera.Jestes głupia p***a że się zakochuje się w innym mając chłopaka.Ogarnij się albo będziesz wyśmiewana od k***w przez każdego!

Gość gość
Masz świetnego chłopaka. Po co ci ten gówniarz? Możesz w przyszłości tego żałować.

Gość Slodkakotka1223
Nie pisz w wulgarny sposób do mnie, skoro ciągnie mnie do innego to coś w moim związku jest nie tak, nie jest to tylko moją winą, próbowałam zapomnieć o tym, którego poznałam. Jestem jeszcze młoda, mam dopiero 18 lat a z moim partnerem jestem od 14-stego roku zycia.

Gość gość
Ok, rozumiem. Chcesz spróbować jak to jest z innym. Nie dziwię się. Jesteś jeszcze bardzo młoda. Nie ma w tym nic zdrożnego. Lepiej zrobić to teraz niż w małżeństwie.

Gość gość
Jak pójdziesz z tym nowym do łóżka to ten Twój chłopak będzie Cię wyśmiewał od puszczalskich.Jak go zostawisz zadasz mu krzywdę.On potrzebuje Twojego wsparcia idiotko a nie posiedzenia i poplakania.Jak Ci tak dziura swędzi do innego to przykro mi bardzo.Bedziesz tego żałowała.Opamietaj sie

Gość Slodkakotka1223
Mi nie chodzi tylko o łóżko, chodzi mi o moje życie, od 14-stego roku życia napisalam ze mam JEDNEGO, nigdy mnie nikt inny nie interesował, nagle pojawił się on, nawet nie przeszkadza mi to, że jest młodszy, świetnie się dogadujemy. Nie chce nikogo zranić!

Gość gość
Jeśli zależy Ci na nowym to zerwij z obecnym normalna rozmową żeby nie było że zdeadzasz, zobaczymy czy taka odważna jesteś żeby być fair wobec niego ale ty tego nie zrobisz bo wolisz zdradzać aby w razie wu wrócić do obecnego to się nazywa właśnie k******o gorsze o wolnej prostytucji

Gość gość
Aha nie przeszkadza Ci to że bujasz się z jakimś typem w momencie kiedy Twój chłopak cierpi i potrzebuje Twojej opieki.Kij mnie obchodzi ile masz lat ale zdradzając swojego chłopaka to już nie będziesz osoba godna szacunku.Jestes ułomna bo popatrz byle chłopiec zwróci na Ciebie uwagę a Ty już sobie wyobrażasz jak to by było mieć jego penisa w ręku.Musisz się jeszcze wiele nauczyć.Nie jesteś warta żadnej milosci.Takie rzeczy się dzieją kiedy rodzice nie mieli dla Ciebie czasu kiedy potrzebowałam ich uwagi.Dlatego właśnie będziesz miała z tym problem jeśli jakiś chłopak na Ciebie zwróci uwagę ty nie będziesz w stanie się mu oprzeć i koniec końców pojedziesz z nim do łóżka!

Gość Slodkakotka1223
Gdzie napisałam, że zdradziłam? Nie zdradziłam mojego obecnego faceta...

Gość gość
Widac ze tutaj co niektórzy nie potrafia czytac ze zrozumieniem. Piszecie ciagle cos o seksie, łóżku gdzie ona nic takiego nie wspomniała, napisała tylko ze byla z tym mlodszym na spotkaniu. A czy spotkanie to od razu zdrada? Ja jestem za tym zebys sama przemyslala wszystko w spokoju, masz 18 lat cale zycie przed Toba.

Gość gość
Ale myślisz o nowym i za jakiś czas i tak weźmiesz jego penisa w rękę bo coś tam Costa z moim obecnym. Chcesz się z nowym to zerwij z obecnym zranisz go ale nie zdradzisz a uwierz mi nie zrobisz tego bo nie stać cię na taką odwagę. Spal most dla nowego cwaniaro

Gość gość
Ale Ty głupia jesteś.Tym samym doradzasz jej by się z tym nowym spotykała bo to nic zlego.Przeciez jak ona będzie się z nim spotykała to cały czas będzie ze swoim partnerem w związku.To jest niepoważne. Do autorki: Jeśli nie chcesz skrzywdzić swojego chłopaka to z nim zerwij i dopiero zacznij nowy związek.

Gość gość
15.41 Jakim typem? Ten typ to tylko 16 letni dzieciak.

Gość gość
Z wypowiedzi autorki wynika, że ten 16 letni gówniarz to już niezły podrywacz i do tego nie boi się odbijać dziewczyny starszemu od siebie chłopakowi. Szybko zaczął te sprawy. Będzie miał co wspominać gdy będzie już dziadkiem gdyż zaliczy w swoim życiu wiele partnerek.

Gość gość
Podobno od 16 lat prokurator już nie pilnuje...

Gość Slodkakotka1223
Jest młodszy, ale co to za różnica skoro zachowuje się dojrzale, jest inteligenty, zabawny i dobrze się dogadujemy. Mój obecny chłopak ma mnie coraz bardziej gdzieś dlatego w mojej głowie wzbudził zainteresowanie inny :( to na prawdę ciężkie a nie jestem puszczalska...

Gość gość
Ojej bo już chłopak Cię nie kreci to już trzeba zamienić na lepszy model.Kurwa albo to na serio albo jakieś prowo.Serio te baby w dzisiejszych czasach są tak egoistyczne.

Gość gość
Autorka robi sobie z nas chyba jaja. Jak to możliwe żeby 18 letnia dojrzała i doświadczona w sprawach miłosnych dziewczyna, zostawiała swojego długoletniego partnera dla jakiegoś dzieciaka. Gdyby ten nowy partner był starszy to byłoby zrozumiałe. Znam takie przypadki. Jednak ten nowy to jeszcze dzieciuch. Dziwna sprawa.

Gość gość
Kupa śmiechu jest z tym co Ty kobieto wyprawiasz :| szkoda chłopaka...

Gość Slodkakotka1223
a co to za różnica ja się pytam czy partner jest starszy czy młodszy?

Gość gość
Co innego gdy dziewczyna ma 24 lata, a chłopak 22 i co innego gdy ona ma 18 a on tylko 16.

Gość gość
Ty już decyzję podjęłaś, chcesz tego młodzika. Podziękuj obecnemu za parę ostatnich lat i wolna droga.

Gość gość
Te baby to takie fałszywe istoty.Oo kocha kocha ale zobaczy lepszego chłopaka i już leci.