Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od jutra przestaje się malować

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie, może zetnę również swoje długie do pasa włosy do długości, do ramion i gdzieś mam opinię i upodobania mężczyzn. może i nie jestem najpiękniejsza, może i nie mam idealnej cery, ale mam już serdecznie dosyć dzisiejszego społeczeństwa, jeśli ktoś nie zaakceptuje mojego naturalnego wyglądu to w jakim celu mam budować z taką osobą relację? tysiące razy mężczyźni traktowali mnie jak obiekt swoich fantazji bądź głupiutką laleczkę - mam tego dość! właśnie czytałam wypowiedzi na wątku o świecie gosi, o tym jaka to ona brzydka, okropna i odrażająca - szkoda tylko, że tak niewielu z was zdaje sobie sprawę, że gosia to miła, sympatyczna, przeciętnego wyglądu kobieta o dobrym sercu i, że wasze dziewczyny najprawdopodobniej bez makijażu w tym wieku będą wyglądały o wiele gorzej od niej! rzucajcie się nadal jak zwierzęta na brzydkie, wytapetowane dziunie ze starannie wyprostowanymi włosami, wydętymi ustami i wyglądającymi 1:1 tak samo . . .

Gość gość
obejrzyj dzisiejszy odcinek Rolnik szuka żony to pozbędziesz się wszelakich kompleksów, kiciu :)

Gość gość
OK, autorko, ale nie dostaniesz pracy bez znajomości i urody.... TAKIE ZABIEGI musisz robić, by mieć pracę, sprzedawać. niestety. musisz być lepsza od setek innych, od tysięcy innych dziewczyn, by mieć robotę i przetrwanie.

Gość gość
będę pracowała w przedszkolu, do tego urody nie potrzebuję. poza tym za paskudę się nie uważam. :)

Gość gość
tyłek jak się prezentuje ? dziurkę ma rozkoszną ?

Gość gość
jesteś nienormalny...