Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lewicowe media promują związki polek z muzułmanami

Polecane posty

Gość gość
Mysle,ze Polki w wiekszosci sa madrymi kobietami,a takie arabusy moga tylko pomarzyc o Polce.Oni sa okropni.Turek powie,ze wroci o 16,a wroci w nocy.Nie maja poczucia odpowiedzialnosci.To bydlo,ktore trzeba omijac.Coz,ze zdarzaja sie niemoty,i licza ,ze im taki nie przypadnie.Pilnujcie,uczcie wasze corki,bo to stracone zycie.Widze co sie tu dzieje.Mam sasiadke,piekna mloda,a dala sie zaplatac w taki uklad.Ciagle nie mam odwagi jej odmowic,bo ona ciagle czegos nie ma,nie kupione,zapomnial kupic,i ciagle do mnie.Moj maz o tym nie wie,bo bylaby draka,ale ona jest w wieku mojej corki,ma synka 4-letniego,rodzina nawet nie wie jak ona tu nedznie zyje.Ona ciagle odwleka z odwiedzinami rodziny,bo do czego ma zaprosic?Ja bym na miejscu jej rodzicow pojechala na tzw.chama i zobaczyla ten raj z opalonym.Nie dajcie sie nabierac zadnym lewakom,czy innym.To bardzo zgubne.

Gość gość
Artykuł w linku informuje, że wszystkie takie związki są szczęśliwe, że Polka sama jest zadowolona z noszenia chusty i dziwi się że niektóre Turczynki wolą chodzić bez chusty. Cud, miód i orzeszki. xD

Gość gość
18:47 W jakim kraju mieszkasz?

Gość gość
To nic,jezdzą po wioskach i tam manipulują ludzmi bo w miastach wysmiewają ich juz widzą ze ludzie sie buntują normalnie smiech na sali