Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 krajow w których byscie nie chcieli mieszkac podajcie

Polecane posty

Gość gość
A ja bym chciała mieszkać w USA najlepiej na jakiejś Florydzie, czy Califorii blisko plaży... Od zawsze moje marzenie ;)

Gość gość
sęk w tym że amerykanie polaków tam nie chcą bo wiedzą co są warci

Gość gość
A tam nie chcą, masa Polaków tak mieszka jak i innych nacji i oni są do tego przyzwyczajeni..

Gość gość
Dlaczego nie w Brazyli tam tez jest pieknie

Gość gość
Także wątpie żeby Polak zrobił tam jakieś szczególne wrazenie :P Tak jak kiedyś u nas arabowie czy czarni kiedyś zwracali uwagę, a teraz już to normalka w wiekszych miastach...

Gość gość
to tatarzy nie polacy każdy amerykanin ci to powie

Gość gość
Znajoma rodzina gorali wyjechala do Stanow tu w Polsce zostawili piękny duzy dom góralski , ona pracuje w masarni , on w warsztacie samochodowym , a ich corka jako kelnerka.

Gość gość
Polak którego znałem pracował w Stanach 20 lat , przyjechał do Polski i teraz bierze emeryturę 5 tys zl

Gość gość
gość wczoraj W Polsce moim zdaniem nie jest tak źle. Tzn. oczywiście mogłoby byc znacznie lepiej i są kraje lepsze do życia, ale są i znacznie gorsze. Ogólnie to myślę, ze Polska jest dość dobrym krajem do życia jakby zrobić takie porównanie z innymi panstwami x Zgadzam się. Pomyślcie o państwach ogarniętych wojną, o państwach, w których kobiety mają govno do gadania, o państwach tak biednych, że nie ma nawet dostępu do podstawowej opieki lekarskiej a nawet jeśli, to i tak brakuje lekarstw albo pieniędzy na nie. Psioczymy na naszą służbę zdrowia i ok, wiele jest do poprawy ale mimo wszystko u nas w Europie już się na pewne choroby nie umiera, podczas gdy są kraje, gdzie ludzi nie stać nawet na podstawowy antybiotyk a kobiety rodzą w koszmarnych warunkach.