Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż przestał się ze mna kochać Czy rozwód tylko nas czeka

Polecane posty

Gość gość

Mamy z mężem po 26, znamy sie od ponad 4 a małżeństwem jestesmy od pół roku. . Jest moim pierwszym i nigdy przed małżeństwem nie uprawialiśmy sexu. Często jednak doprowadzał mnie do orgazmu pieszczotami, jego gra wstępna trwała zawsze minimum 30 min, doprowadzał mnie do końca ale nie prosił mnie żebym mu się odwdzięczyła. To co robił mi mu wystarczało... jest mega delikatny i uczuciowy. Wiem że chce dla mnie najlepiej i nigdy nie zmuszał mnie do sexu, zawsze pytał o to czy mam ochotę, mówił że mnie kocha... ale pare tygodni przed ślubem chciał czegoś więcej, ja nie byłam zbyt pewna i powiedziałam mu że nie ma tak łatwo. Wtedy momentalnie przestał się do mnie przytulać, odwrócił się i nie odezwał do mnie nawet słowem. Wiedziałam że to moja wina bo powinnam go w końcu wynagrodzić za to więc następnego dnia chciałam z nim porozmawiać i powiedzieć że chce z nim stracić dziewictwo, ale on mnie ubiegł i zanim doszłam do słowa powiedział że mnie kocha z całego serca, ale już nigdy więcej mnie tam nie dotknie. Mówił że czuje się przy mnie nie atrakcyjny i niechciany, bo zawsze to on musiał wszystko inicjować a ja tylko odbierałam pieszczoty i nie dawałam niczego w zamian. Zatkało mnie wtedy i powiedziałam mu co chciałam mu wtedy zakomunikować ale on tylko utwierdził mnie w przekonaniu że nic z nim już nie będzie. Nie chce kończyć związku, ale mówi że nic erotycznego z nim już nie przeżyje. Myślałam że tak tylko gada, ale to było przed ślubem, mineło już 6 msc ja próbowałam wielokrotnie to inicjować a on zawsze mówił nie, i kończył temat. Nie wiem co mam zrobić, próbowałam z nim rozmawiać, ale on chyba serio nie chce się ze mną kochać

Gość gość
Nie wierzę, że przyczyną jest tamta sytuacja. Po rostu uczepił się jej jako wymówki. Zdrowi, normalni ludzie uprawiają seks, ci o średnim libido w tym wieku, kilka razy w tygodniu... On ma jakiś problem. Jest impotentem? Jak nie uorawialiście seksu, a były pieszczoty ti wzwód powinień mu zrobić dziurę w spodniach ;) To żart oczywiście, a temat poważny, dla mnie przyczyna do unieważnienia ślubu.

Gość gość
Strasznie ciężka sprawa... chyba niestety tutaj nikt Ci nie pomoże, tylko terapia małżeńska. Przecież nie wskoczysz mu do gaci jak będzie spać. A planujecie dzieci? To się wiąże z seksem

Gość gość
Marne prowo,a reszta niech sobie pisze...........W koncu trzeba jakos zaczaic w tygodniu.Kaffee nie ma zarobku?Pytam serio...

Gość gość
Znajda sie takie jepane bachory,posraja na portalu,a pozniej wysyp kwiatkow,jak w Boze Ciaalo. Dawajta tu wsie,bo to bardzo wazny temat.

Gość gość
Jak tu przy poniedzialku byc madrym?Pisza prowo,oczekuja odpowiedzi. SPIERTALAJTA STAD!