Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi? Nie chce, żebym wiedziała, że ma dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość

Dwa lata temu spotykałam się trochę z pewnym facetem, ale koniec końców kontakt się urwał, on przestał się odzywać. Po jakims czasie próbował się jeszcze ze mną kontaktować, ale ja już go nie chciałam, skoro wczesniej urwał kontakt. Jednak rok później jeszcze raz się ze mną skontaktował i zaczęłam z nim gadać. Flirtowaliśmy, a potem znowu zamilkł. Po jakimś czasie zorientowałam się, że ona ma dziewczynę i to od dawna. Ani słowem nie zająknął się o tym w rozmowach ze mną, zawsze mówił o sobie tak jakby był sam. Na jego profilach nie ma śladu, że kogoś ma. Najdziwniejsza sytuacja przytrafiła się ostatnio, kiedy przypadkiem natknęłam się na niego z tą dziewczyną w kościele :D Zrobił się czerwony, widac było jak mu głupio, gapił się na mnie intensywnie, a na koniec mszy zostawił ją jak się jeszcze modliła i sam wyszedł z kościoła. Dziwna sytuacja. Zakończył znajomość ze mną pewnie ze względu na te dziewczyne i teraz mu głupio? Czy z jakiegoś powodu nie chce, żebym o niej wiedziała?

Gość gość
Pewnie szukal przygody na boku, nie chcial Cie zniechecic mowiac ze ma dziewczyne.