Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wrazenie, ze czytam ksiazki z psychologii ewolucyjnej i artykuly na ten...

Polecane posty

Gość gość

Temat, zeby sie pocieszyc, ze mam jakies szanse na zalozenie rodziny... Motywem przewodnim jest tam poglad, ze kobiety nie patrza na wyglad, pewnosc siebie i to cos, tylko na to, czy facet ma kase - a ta moze zdobyc kazdy. I chyba to, ze moge byc bogaty i dzieki temu miec zone i dzieci mnie jakos trzyma, zawsze sie jakos tylko tym pocieszam, ze jakies szanse mam. A przynajmniej zawsze sie tym pocieszalem, bo teraz gdy mam co raz wiecej kasy, a mimo to wciaz jestem niewidzialny dla kobiet, zaczynam watpic w te madrosci od psychologow ewolucyjnych... no chyba, ze trzeba miec miliardy.

Gość gość
Bo żadna nie poleci na kasę, chyba że jakaś desperatka albo ekstremalna materialistka. Faceci tez lecą na kasę, zejdź na ziemię. Oprócz psychologii ewolucyjnej są jeszcze inne czynniki doucz się.

Gość gość
12:27 moze i nie poleci, ale to bardzo glupie nie chciec bogatych. Bogaci z racji tego, ze maja kase maja tez dzieki tej kasie wieksze szanse na przetrwanie, a wiec zwiekszaja tym samym szanse na sukces reprodukcyjny kobiety, bo wiecej dzieci z glodu i chorob umiera wsrod biedoty niz w srod bogatych. Dlatego rozsadniej jest zadzialac na korzysc swojego sukcesu reprodukcyjnego i zwiazac sie z bogatym niz z biednym.

Gość gość
Mozna powiedziec, ze kobieta zakoc***aca sie w biednym ma jakies autodestrukcyjne zapedy. Natomiast zakoc***aca sie w bogatym zwieksza swoje szanse na sukces reprodukcyjny swoich genow.

Gość gość
Gdyby prehistoryczne kobiety zakochiwaly sie w nieudacznikach nie potrafiacych polowac, nie majacych jaskini (nie majacych odpowiednika dzisiejszej kasy), to nasz gatunek by nie przetrwal, a my bylibysmy jedzeniem dla dzikich zwierzat.

Gość gość
gość dziś Przecież wy takie kobiety odzieracie z godności tutaj i obrażacie :D Graj w swojej lidze estetycznej, bo pewnie marzy ci się księżniczka, mimo że tobie do księcia dużo brakuje ;)

Gość gość
12:57 obdzieraja ze skury to nieudacznicy bez grosza i tym samym bez perspektyw na kobiete. Wiec co im innego zostaja po za wzbudzaniem poczucia winy w tych kobietach, ze chca poczucia bezpieczenstwa, ktore gwarantuja w naszej kulturze pieniadze i facet z kasa? No pozostaje im jezdzenie po tych kobietach, bo inaczej zostali by z niczym.

Gość gość
Ale widze, ze zycie w biedzie, nedzy, ubostwie, glodzie i smrodziej jest silniejsze, "bo co ludzie powiedza?!"

Gość gość
To, że facet gwarantuje kasę i bezpieczeństwo to mrzonka, kobiety muszą dokładać się do budżetu bo mężczyźni nie dali by rady otrzymać domu, żony i dzieci, wszyscy toną w długach, a najwięcej przemocy kobiety doświadczą od swoich partnerów w domu, a nie od obcych, takie są realia. Czasy prehistoryczne minęły, a ludzka świadomość ewoluowała.

Gość gość
Ty jako ten z kasą będziesz twierdził, że kobiety powinny wybierać ciebie, bo jesteś majętny, a nie atrakcyjnych mężczyzn, ale bez majątku i będziesz miał im za złe to, że wybierają tych drugich. Oczywiście sam nie chcesz kobiety nieatrakcyjnej, tylko tej z najwyższej półki, ale wiadomo ty jesteś facetem i tobie wolno pragnąć atrakcyjnej fizycznie i seksualnie kobiety, a kobietę która będzie robiła to samo co ty, będziesz wyzywał od pustaków lecących na wygląd :P

Gość gość
13:51 a dlaczego mi wmawiasz cos czego nie napisalem? Ani slowem nie wspomnialem jaka bym chcial. Napisalem tylko, ze wiazanie sie z biednym jest zwyczajnie glupie.

Gość gość
Poczytaj to psychologia ewolucyjna mowi o atrakcyjnosci

Gość gość
Bo faceci nie inwestują w nieatrakcyjne kobiety i o nie nie zabiegają, oczywista oczywistość, nie musisz tego pisać nawet :P

Gość gość
Większość kobiet chce bogatego nawet za cenę brzydoty a większość facetów chce pięknej nawet jeśli biedna i głupia jak but. Mam nadzieję że rozwialam wasze wątpliwości w temacie :D życje...

Gość gość
Co mówi? Ze kobieta ma być jak najmłodsza, szczupła, z wcięciem w talii ( stosunek talii do bioder = 70 )z dużymi piersiami, symetryczną twarzą, czyli piękną, długimi zdrowymi włosami i promienną cerą, do tego ma być empatyczna i ulegać samcowi i najlepiej dziewica :D

Gość gość
Miało być 0,70

Gość gość
gość dziś To tylko twoje zdanie sprzedajna gąsko.

Gość gość
Nie, nie tylko moje :) pora spojrzeć prawdzie w oczy zamiast wciskać sobie i ludziom wokół kity o ludzkiej bezinteresownosci i miłości rodem z gimbazy.

Gość gość
gość dziś Kobiety, które znają swoją wartość i mają klasę, nie sprzedadzą się, ale co ty o tym możesz wiedzieć?

Gość gość
Nie wydaje mi się bym cokolwiek pisała o sprzedawaniu się. To typowa gadka sfrustrowanych biedaków. A o tym wiem więcej niż ci się wydaje. Udanego życia w iluzji życzę.

Gość gość
14:54 to sie nie "sprzedawaj" i klep biede z nedzarzem, przymieraj glodem, martw sie co bedzie jutro, martw sie czy za tydzien komornik was nie wyrzuci z mieszkania, bo sobie wzielas biedaka.

Gość gość
gość dziś Ty zajesz sobie sprawę, że biedni, brzydcy, piękni, bogaci, to są ekstrema? Są jeszcze inne opcje, ludzie nie dobierają się w pary tylko pod tym względem, rozumiesz to, czy cię to przerasta?

Gość gość
15:03 dobieraja sie.

Gość gość
Najwidoczniej nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
Bardzo możliwe. Choć biorąc pod uwagę jakość tych związków i ich beznadziejna trwałośc to powody te muszą być hmm... dziwne :D

Gość gość
Ty niczego nie rozumiesz.

Gość gość
gość dziś Za to związki pięknych, bogatych i sławnych są jeszcze bardziej trwałe :P

Gość gość
To twoje zdanie które wybacz ale mam w głębokim poważaniu.

Gość gość
gość dziś Dobrze, idź już do swojego bogatego brzydala :D Myślisz, że zależy mi na twojej aprobacie głupia gąsko? :D

Gość gość
Dlaczego brzydala? Pójdę do pięknego bogacza. Nie wiem, sram na to.