Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaa188

Małżeństwo a portale randkowe

Polecane posty

Gość Martaa188

Niedawno wyszlam za maz( slub cywilny) ,ciagle mam watpliwosci bo facet z ktorym sie zwiazalam wczesniej wchodzil na portal randkowy ,dowiedzialam sie o tym od kolezanki ,nic mu nie mowilam tylko sprawdzalam czy tam wchodzi ,trwalo to miesiac az w koncu nie wytrzymalam i musialam mu powiedziec co mysle ,usunal portal ,ale nie potrafi powiedzoec po co tam wchodzil , niby byl chwile i wychodził,ciagle powtarzal ,ze nie pamieta po coo ,ja nie mam zaufania do niego ,bardzo duzym misnusem jest to ,ze jestem w ciazy z nim.. Myslalam o zerwaniu wczesniej ,ale gdy sie dowiedzialam o ciazy ,bylam zmieszana .Czy ja mam byc szczesliwa czy powinnam poswiecic sie dla dziecka i udawac ,ze wszytsko jest okej ,mimo ,ze po takiej akcji mam ochote go ciagle sprawdzac,a boje sie co z tego wyniknie. W kwietniu slub cywilny ,a ja wciaz mam watpliwosci .Czy moze ja jestem jakas dziwna i powinnam olac ta cala sytuacje

Gość gwoli wyjasnienia
Kobieca intuicja ci dobrze podpowiada, takiemu, ktory nie pamieta :) po co wchodzil na portale radnkowe, nie mozna zaufac. Ty malo tego ze tak zrobilas to dalas sie jeszcze zaplodnic. Bo chyba zaszlas w ciaze juz po tym cywilnym. Masz wiec wszystko na wlasne zyczenie.

Gość gość
Nwm jak powinnam postapic

Gość gość
ale trafiłaś na chama

Gość gość
Jak głupią trzeba być żeby jeszcze dziecko sobie z takim palantem zrobić.

Gość gość
Chyba wiadomo po co faceci wchodzą na takie portale. Do ta z Ciebie żona ale choooojowa kochanka.

Gość gość
Ale Ty durna jesteś, gdybyś miała trochę oleju w glowie nie wuchodzilabys za maz za kogoś takiego. Nie pamięta po co tam wchodził? Hehe dobre, zapewne porozmawiać o pogodzie :D wiadomo ze z jakimiś laskami pisał, bajerowal, komplementowal jak każdy na takim portalu (nawet jeśli z żadna nie doszło do seksu, choć nie wiadomo czy Cie nie zdradził). Takiemu ufac nie można i pewnej za jakiś czas znowu sobie założy tam konto (o ile już nie założył nowego), widać ze go ciągnie do innych kobiet. Trzeba było słuchać rozumu!

Gość gość
współczucie dla Ciebie, że masz taką mendę za męża

Gość gość
obrzydliwy typ Ci się trafił

Gość gość
kopnij go w dupę

Gość gość
Kolejna durna baba poleciala na badboya. Tak wiem obrazajcie mnie od przegrywow bo nie sypiam z kim popadnie.

Gość gość
na takiego sukinkota szkoda tracić czasu

Gość gość
co za drań

Gość gość
I tak go nie zostawisz prawda? A jego widać ciągnie do innych i zdrada (kolejna?) to kwestia czasu. Taki facet wierny nie będzie