Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mama29

ciąża porod 36tydz.

Polecane posty

Gość młoda mama29

witam jestem w 36 tyg ciazy :) i chcialam zapytac kogos czy ktos rodził w tym terminie? nie to ze rodze czy cos, chociaz nie wiem ale czuje od padu dni sie dziwnie, ;/ jakies wibracje w pochwie bole plecow , kurcze to moja pierwsza ciaza boje sie ze nie zarejestruje kiedy to sie zacznie :( . dodam ze u mnie w rodzinie jest tendencja do wczesnych porordó :( mama sama sie urodzila w 7 miesiacu , brata urodzila w 8 . mnie 3 tyg przed terminem .

Gość gość
młoda mama, jakkolwiek niedoświadczona jesteś, to porodu nie da się przegapić :) Spakuj torbę do szpitala bo już czas i nie stresuj się. 36tc to już bezpieczny czas.

Gość mlodamama29
wiesz :P wiem że na pewno coś zauważe ale chyba każda mama początkowa nie wie jak to jest i czego się spodziewać ;/ . torba spakowana już od tygodnia.

Gość gość
Rodzenie przed terminem nie jest dziedziczne:) jak ktoś wyżej zauważył na pewno nie przegapisz skurczy, tego się nie da nie poczuć, odejście wód też zauważysz. Powodzenia!!! I jeszcze zobaczysz, że możesz dobre 4 tygodnie pochodzić w ciąży:)