Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StudentZaciekawionyStudentką

Czy uda mi się ją poderwać (jak)?

Polecane posty

Jestem studentem na 2 roku (od paź) i zakochałem się w kolezance ze studiów. Ona jest ode mnie starsza o 3 lata, ale studiuje ze mną na tym samym roku (jeden kierunek skończyła). Ja mam 20 lat, ona 23. Nie wiem, jak jej zaimponować i do niej zagadać. Należy do tego typu studentek, które przykładają się do nauki, ale potrafią też być w centrum zainteresowania... Jest miła i wygadana. Ja natomiast jestem grzeczny i trochę się stresuje przy takich kobietach jak ona (pięknych i starszych). Nie wiem jak zwrócić jej uwagę... Macie jakieś pomysły? X Wydaje mi się, że nie wyglądam słabo, bo jak na I roku było trzeba się przedstawić na integracji, to widziałem zaciekawione spojrzenia niektórych dziewczyn. Szczerze, to uważam się za największe ciacho na naszym kierunku (ale wysoko zawieszonej poprzeczki to ja nie mam :) ) Nie pamiętam jak ona reagowała, bo na I semsetrze się w niej nie podkochiwałem. To się zaczęło dopiero w drugim semestrze. Teraz przez wakacje jej nie widziałem. W październiku znowu ją zobaczę :) Jakieś sugestie? Wiem, że ona nie idzie na mgr tego kierunku, ja jeszcze nie wiem, ale został mi tylko 2 i 3 rok...

Gość gość
Nikt nic?

Gość Aloes2606
Hmm.. moglbys poczatkowo zagadac o jakies egzaminy itd. A jak zauwazysz ze cie nie splawia to zapros do kina, do klubu czy cokolwiek ;) 3lata starsza dziewczyna po 20 to juz nie ma az takiej widocznej roznicy, i moim zdaniem nie ma co sie bac

Boję się, że dostanę kosza :(

Gość gość
To jej nie podrywaj. Tak na 100% nie dostaniesz kosza.

Gość gość
Na co komu Polak

Boję się kosza, bo ona jest starsza. Na pewno kogoś miała, a ja szczerze jeszcze nigdy... i mam wrażenie, że doświadczona kobieta to wyczuje :/

Gość gość
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz.

Gość gość
dajcie jakieś porady jak zarwać

Gość gość
Nikogo chyba nie interesuje mój problem

Gość gość
Ktoś to w ogóle czytał? Sam już nie wiem...

Gość gość
Kazda idzie poderwac. Jednqk problem pojawia sie gdy nam zalezy. Co pociaga najbardziej? Zarowno kobiety jam mezczyzn w pewnym stopniu niezaleznosc i tajemnocsosc. Niezaleznosc polega na tym ze chcemy uzaleznic od siebiw osobe ktora calkiem dobrze sobie radzi sama, a do tego ma ciekawe zycie, pasje i wybija sie czyms z tlumu. Co robisz zle jak ci zaczyna zalezec? Nie pokazujesz siebie, swoich pasji zainteresowan. Skupiasz sie na kobiecie jej potrzebach i przegrywasz bo stajesz sie nijaki. Chcesz ja poderwac to zagadaj jak do koleznki i opowiadaj o swoich pasjach zainteresowaniach , wypytuj ja o jej pasje zainteresowania nie o zycie prywatne . Dopiero po jakims czasie jak sie poczuje pewniej mozesz zdobyc troche informacji. Wazne! Jak zacznie sie przy tobie zalic okaz zrozumienie ale straj sie mozliwie szybko wyprowadzac ja z tego stanu. Ps ciacho ciachem ale jak bedzisz nijaki i nie dasz jej emocji szybko kobiecie przejdzie na Ciebie ochota.

Gość gość
prawda jest bolesna najbardziej kobietom podoba sie wyglad facetow albo go masz i na starcie sama bedzie robila maslane oczy. choc z twojej wypowiedzi to raczje wylania sie desperacja i niepewnosc wiec pewnie jestes brzydki lub przecietny a ona znajac zycie nie twoja liga. Wiec jak nie masz w uj kasy na starcie masz przewalo..ne. nie mazadnych zlotych metod niestety rozmowaintelekt i pewnoscsiebie nigdy nie nadrobia braku urody ktory ma najwieksze znaczenie dla kobiet. No chyba ze wierzysz w bajki starszych ciotek i kolezanek ktore co innego co powiedza a co innego robia :)

Gość gość
Posluchaj mojej rady i nie laduj sie w zadne zwiazki. To tylko same problemy i kiedys na pewno bedziesz tego bardzo zalowal. Poczytaj np kafe jak ujadaja ze ich zonki zdradzaja albo maja problemy z bachorami. Lepiej byc samemu.

Gość gość
Ta prawde mam w chu/uju. W zyciu nie mozna pod zadnym pozorem uzalezniac czegos od czyjegos widzimisie bo zawsze sie konczy wielkim rozczarowaniem. Dlatego trzeba miec totalnie wypier/dole na innych i wtedy zycie jest ok.

Gość Tadeusz Małek 36
Za wysokie progi. Możesz się na nią patrzeć i czerpać przyjemność z jej widoku. Zrób jej zdjęcie i wtedy jej obraz będziesz miał dla siebie na zawsze.

Gość gość
Naarane we lbach :D

Gość gość
23 latki wola starszych wiec nie masz szans, chyba ze wyglądasz jak młody Brad pitt to wtedy tak

Gość gość
ale kocopoły tutaj XD

Gość O_N
Boże :) 23 letnia doświadczona kobieta, wyczuje niedoświadczenie 20latka :) kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana, więc weź się w garść i nie biadol na forum ;)

Gość gość
Mam podejść i zapytać, czy chce kawę?

Gość gość
Jak mam ją k***a poderwać wy tępe chuje. Gadać mi tu, ale już, bo jak nie to was zaj***e. Jeb, jeb, jeb, ram pam pam!!!