Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to się zmieniło

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam 21 lat. Gdy byłem nastolatkiem czyli do 15 lat zycia onanizowałem się. Od 6 lat tego nie robię. I widzę takie zmiany: dziewczyny mnie szanują i patrzą na mnie. Wcześniej wgl tego nie było. Cała swoją energię, popęd ? zwracałem wraz z tym niecnym czynem. Gdy fapowalem myślałem ze nigdy nie będę w żadnym związku. Oczywiście nie byłem jeszcze w związku z dziewczyna bo chce dojrzałej miłości. Niestety dorobiłem się torbieli nasiennej w tak młodym wieku, która można usunąć tylko operacyjnie ( dobrze ze mamy 2 klejnoty i się aż tak nie boje o np. Potomstwo. ) po za tym widzę ze jestem bardziej dojrzały, mam większe zaufanie do ludzi (wszystkich), nie miałem problemu z tym aby przestać się masturbować, ale do dzisiaj mam lęki ze było to uzaleznienie , w internecie pisze ze to seksoholizm , przez co mniej mi się chce pracować czy uczyć się bo postrzegam siebie jako chorego i myśle ze zniszczę jakiejś lasce życie będąc ze mną

Gość gość
nie zniszczysz! tylko badź jej uwazny, wierny. Bedzie dobrze! Wszystkiego dobrego, ziomku