Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozważam sponsoring ale się boję

Polecane posty

Gość gość
Studia nie gwarantują pracy nie tylko w Pl ale i za granicą. Trzeba było zdobywać wiedzę i praktyczne umiejętności, a nie teraz się szmacic. Pokory ku..wa trochę w tym kraju. Ja nie wiem co to za plaga , jak dziewczyna jest ładna to już myśli że z automatu jej się wszystko należy... a na końcu zostaje płacz.

Gość gość
„Nie cudzołóż.” 2 MOJŻ. 20, 14

Gość gość
Pokolenie tamagotchi

Gość gość
Prostytutka to zawód. Kórwa to charakter. Suka to zachowanie. Szmata to kwestia wyglądu! Skoro rozważasz bycie dziwką , masz ku temu predyspozycje i charakter kórwy ,nie inaczej ! Żadna szanująca się kobieta nie zastanawia się nad tym ,czy dawać dópy za pieniądze , nazywając to sponsoringiem,bo to synonim prostytucji

Gość gość
Wiesz, ja nie chciałabym Cię w żaden sposób obrażać i oceniać... może nawet nie jesteś wierząca osobą, dlatego nie chcę nawet na ten temat schodzić, ale pomysł o jednym. O żonie tego mężczyzny. Pomyśl o tym co poczułaby, gdyby kiedykolwiek się dowiedziała, pomyśl o tym jak Ty byś się poczuła, gdyby Twój mąż miał inną, młodszą kochankę i utrzymankę na boku. Mnie by pękło z serce z żalu, do jego żony. Już nie chodzi o sam fakt sponsoringu, ale o rodzinę, którą ten Pan w pewien sposób stworzył. Jeśli to nie prowokacja, autorko, zastanów się i nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe. :(

Gość gość
jak chcesz żebym powiedział Tobie co się kryje pod słowem sponsoring od ciemnej strony to się odezwij -- co nie co wiem..

Gość gość
tzn zarzuć jakiś kontakt -- bo publicznie tego nie napisze

Gość gość
Temat jest w artykulach na wp. Swoją drogą oni juz chyba nie maja pomyslow na artykuly skoro szukaja na Kafeteri.

Gość gość
może trzeba uświadomić koleżance co się kryje za tym biznesem od innej strony niż pieniądze, seks...

Gość gość
Jak świat światem sponsoring istniał w tej czy innej postaci. Nie ma w tym nic złego, bo to prosta droga żeby sobie poprawić życie. Nie potępiam ale i nie chwałę. Kto chce ten sponsoruje. Przymusu nie ma.

Gość gość
gość dziś myślisz że tak jest pięknie kasa,seks , zadowolenie ? a wiesz co się dzieje jak do tego dochodzi inny zamiar ? raczej mało wiesz - i mało życia przeżyłeś

Gość gość
Niech napiszą artykuł o niszczeniu ludziom zycia ,o inwigilacji ,stalkingu ,poniżaniu ,oszczerstwach ,hakerstwie i przestepstwach ! Temat z pewnością im znany, nie tylko na wp ,ale na onecie i na innych portalach ! Zainteresowanie będzie duże. Materiału starczy na napisanie scenariusza ,do niejednego horroru.Do dzieła panowie ,panie ....kto pierwszy ,ten lepszy

Gość gość
Spróbuj, i tak nie masz nic do stracenia Za 150 zł za godzinę się nie puszczaj , i tak nic nie zarobisz a będziesz miały zj****e doświadczenia z niedomytymi skąpcami

Gość gość
Jako facet który nie jedne "stypendium " zafundował zawsze dziwiło mnie i w*****alo zarazem że takie kobiety jak Ty chcą mieć stałego sponsora. No k***a logicznie pomyśl. Jak mnie stać to chce SOBIE zrobić jak najlepiej, a dobrze dla mezczyzny w tej kwestii to miec jak najwiecej partnerek. Wiec nie licz na staly uklad, tylko na to ze gora miesiac, dwa to potrwa. Później będzie szukał kolejnej która chce stalego sponsora. I z drugiej strony - jeśli "co chwila " będziesz miała nowego stałego sponsora, to tak naprawdę jesteś prostytutka. Ja Cię nie potępiam ale wiedz co Cię czeka.

Gość gość
10:37 No to chyba jasne, że jak płacisz lasce za seks to ci się po jakimś czasie zaczyna to nudzić, bo nie musisz się starać, walczyć. Wystarczy nie być totalnym chamem przez telefon, żeby dupa się zgodziła a są i takie (ćpunki, nimfomanki), które przyjmują każdego.

Gość gość
Autorka napisała, ze facet chce kogoś komu on będzie sie podobał bo mechaniczny seks to ma z żoną lub prostytutką. Autorka będzie dla niego utrzymanką, bardziej kochanką niż zwykłą dziwką na jeden raz. Autorko jeżeli ten facet chce to pociągnąć długo to możesz rozważać ale uważaj aby nie zakochać się oraz po zakończeniu tego układu nie szukaj następnego bo wyciągniesz się a to już z górki aby zostać zwykłą prostytutką.

Gość gość
Nie będę tu Ci pisać, że sponsoring jest zły itd., ale wg mnie jest dobry albo dla jakichś studentek, które chcą sobie dorobić na studia, a później i tak pójdą do jakiejś pracy, albo w Twoim przypadku jako dorobienie sobie do już tej pracy, którą będziesz miała. Dlatego, że sponsoring jak wiadomo może dzisiaj być, a jutro facet może sobie znaleźć inną. To nie jest pewne źródło dochodu jak praca czy nie jest to umowa gwarantująca Ci okres wypowiedzenia. No i jak wiadomo takiego doświadczenia sobie nie wpiszesz w CV;) Więc jeśli juz to radziłabym Ci mimo wszystko znaleźć stałą pracę, szczególnie, że jesteś po studiach, a sponsora ewentualnie znaleźć w celu dorobienia sobie. Bo jeśli poprzestaniesz na sponsoringu możesz szybko stoczyć się na dno, później odkryjesz, że to sposób na łatwy zarobek i może nawet zosaniesz zwykłą prostytutką, tym bardziej ,że masz już 26 lat i pozniej nie będzie aż tak łatwo znaleźć sponsora bo oni będą szukali 20-latek

Gość gość
A jeśli jesteś jak domyślam się atrakcyjna i jeśli znasz angielski może spróbuj zostać stewardessą? NIe zawsze trzeba wykonywać swój zawód po studiach. Przemyśl to, ale moim zdaniem powinnaś się nadal rozglądać za stałą pracą, sponsoring może być tymczasowym rozwiązaniem

Gość gość
Nie każdy facet jest pedofilem, nie tylko nastolatki są atrakcyjne hahahaha To tyle.