Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj rozpylili nam coś nad miastami żeby spadł deszcz

Polecane posty

Gość gość

Musiałam przejechać trochę km i wszędzie gdzie mijałam centra miast, unosiły się czarne gęste chmury a po drodze było słonecznie :p

Gość gość
chemitrails wojna atomowa juz blisko

Gość gość
Chyba jakieś trails, bo na niebie były takie równoległe ciemne smugi, przecież w naturze cos takiego nie występuje.

Gość gość
tak, tak załóż czapeczkę z folii aluminiowej bo będą czytać twoje światłe myśli :D

Gość gość
A czytaj sobie debilko, to cię wzbogaci intelektualnie :D:p

Gość gość
"oni" już wyczytali z jej myśli, że przejrzała ich demoniczny plan i już jest na nią wyrok. niedługo odwiedzi ją seryjny samobójca :D takie przebiegłe jednostki, znające "ich" plany są do odstrzału :D :D :D

Gość gość
Broń atmosferyczna była znana już w XX wieku, uczyli mnie o tym w szkole, dzisiaj na pewno uzywa się tej samej technologii, slyszałam że w Rosji przed występami jakiejś piosenkarki rozpylono coś w atmosferze dla podtrzymania ładnej pogody, kiedy obserwuje się mapy burzowe, czasami można zaobserwować jak burze obejmują całą Europę a kończą na na rosyjskiej granicy jak nożem uciął, a jakaś taka kretynka będzie mi sugerowała że nie wiem co piszę. Doucz się kretynko a potem rób uwagi mądrzejszym od siebie :p

Gość gość
i cały ten "żydomasoński" spisek uknuto po to żeby wywołać deszcze nad kilkoma polskimi miastami :D zapewne tymi gdzie przebywali świtli przywódcy naszego wybitnego i niezwykle ważnego narodu :D

Gość gość
To twoja teoria, ale całkiem prawdopodobna.