Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w szoku po materiale uwagi o blogerce znecajacej sie nad corka...a wy?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co myśleć.. To patologia przeciez a niby bogaci i piekni...ech

Gość gość
Z głową ona cos ma, ten mąż też , chory układ i dziecko cierpiało, gdyby nie mówił że ma kupę kasy pewnie by wogole ślubu nie było

Gość gość
Ona wygodna gowniara bez mozgu. On stary s******l. Ot co kasa nie wyklucza patologi tak jak bieda nie wyklucza milosci i moralnosci.

Gość gość
Skąd on miał tyle kasy? Widac ze zyli w luksusach..

Gość gość
Przeciez on nie jest biedny

Gość gość
Tu na kafe co druga mamusia w takim bagnie zyje. Tyle jadu maja tylko takie niziny.

Gość gość
biedny nie jest ale jakby nie robił jej w wała to do niczego by nie doszło. Mamił ją bogactwem którego nie miał, a ona głupia poleciała. jego zdrada wyszła na jaw to wteyd nagle przypomniał sobie o nagraniach. Powinien zabrac zone do specjalisty, tak robia normalni ludzie.

Gość gość
Szkoda ze ona nie pomyslala nagrac jego. Oboje są winni. Niech nie udaje swietego

Gość gość
Wygooglowalam cos i widziałam ze najpierw to on ja zdradzał i opublikowała video które jej wysłał jak się kłócili Na video jest ostry seks z kochanka.. Nie dziwcie sie ze sie zalamala..

Gość gość
A jak nazywa siw jej insta ? Usuniety juz ?

Gość gość
dajcie jakiś link kur0wy

Gość gość
Ona jest smieciem,bo ja nie wyobrazam sobie byc taka dla dziecka.Chlopow mozna miec tuzin,ale dziecko,to dziecko,kocha sie nad zycie,nawet jak cos wywinie,a tu malutkie i przezylo juz taka traume.Nie dopuszczac takiej do dziecka nawet na minute.Chora kobieta.

Gość gość
On nie jest bogaty? Widzialyscie jego samochody i luksus ktory ich otaczal? Podobno to biznesman.

Pamietajcie że TVN w uwadze lubi manipulowac faktami więc jak to naprawdę między nimi było w tej rodzinie to się nikt nigdy nie dowie..

Gość gość
11:03 załamała się, ze zostawi ją dla innej i hajs się skończy. Przecież ona we wczorajszym programie tylko nawijała o kasie, luksusach ciuchach, wycieczkach...dziecko jest gdzieś na szarym końcu. Oj, biedna bo ją oszukał i zamiast 30 milionów miał tylko 10. To skoro ją oszukał, to niech zabiera dzieciaka, rozwód i część. Jaki problem? Trzeba na dziecku się wyżywać?

Gość gość
Oboje są patologiczni. On stary chuj szukający d***** a ona d***** szukająca bogatego alfonsa. Prawdziwa rodzina... Kobiety które piszą że miała prawo się wkurzyc są przerażajace. Niech się wkurza ale normalna matka nigdy nie użyje dziecka w żadnym sporze z facetem i nie powie zdychaj w meczarniach śmieciu żeby mu dopiec.

Gość gość
Jak bylo ? Ona byle kurefka poleciala na kase, a on na jej dope. Wyszlo jak wyszlo. Jest dziecko. On myslal, ze zrobi z niej instamamunie zeby zarabiala kolejna kase. Nie podolala, a on zdradzal ja na prawo i lewo. Maz powinien pomoc zonie dla dobra ich dziecka. Oni nawzajem sie zniszczyli. Zniszczyla ich nienawisc do siebie.

Gość gość
W tej historii nie ma nic trudnego do zrozumienia. Dla niej liczy sie tylko kasa i powinna sie wykastrowac. On tez.

Dlatego przeraża mnie instagram i to ze ludzie probuja na tym budowac sowje zycie a potem sie budza ze to jednak nie jest tak idelane jakby chcieli... NIe mnie oceniac ale wiadomo - wina nigdy nie lezy tylko po jednej stronie

Gość gość
Najgorsze, że na dziecku nikomu nie zależy. Ani jej, ani jemu. Biedna mała.

Gość gość
Ona podobno jest z biedy i rozbitej rodziny To wiele wyjasnia Ktos kto pochodzi z biedy to zawsze jest zerem niestety

Gość gość
Psychole, oboje. Super, że powstał taki reportaż. Może komuś otworzą się oczy i przestanie narzekać, że jedyną atrakcją którą zapewnia mąż, jest grill w sobotę (przy czym miłość i szacunek na co dzień) :-)

Gość gość
Ona nie jest z biedy z normalnej rodziny jednak niezamoznej ale rozwiedzionej. On bogacz i co z tego jak smiec. Moj maz pochodzi z biedy, a tak dobrego czlowieka w zyciu nie widzialam

Gość gość
Kiedyś na fejsbuku, któryś z moich znajomych udostępnił apel tej dziewczyny, że zaginęła jej córka. Weszłam na jej profil, popatrzyłam i już wiedziałam, że to normalna kobieta nie jest. Szczerze, uważam, że trzeba jej zabrać dziecko. Ojciec też nie wydaje się normalny, bo żaden ojciec w takiej sytuacji, zwłaszcza mając pieniądze(sprawa wynajęcia opiekunki) nie bał by się podjąć opieki nad pięciomiesięcznym dzieckiem. Oboje tej małej nie kochają i to jest największy dramat.

Gość gość
Mowia, ze smierc rodzicow jest czyms strasznym dla dziecka. Tutaj chyba byloby lepiej gdyby nie zyli.

Gość gość
Nie ma wytlumaczenia na takie zachowanie ,w stosunku do dziecka.Dla mnie oni powinni byc pozbawieni praw rodzicielskich.To koszmar dla dziecka.Szok.

Gość gość
A tym innym instamamuniom wierzycie ze sa idealne ?

Gość gość
A moze oni dla kasy...

Gość gość
Patologia nie jedno ma imię.Oliwia Pierzchalska jej już nie ma na insta.Bardzo zależało jej na popularności.

Gość gość
Jej mąż to przecież złodziej i kombinator.