Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałyście wczoraj Uwagę TVN z Oliwią Pierzchalską?

Polecane posty

Gość gość
Czemu wy tak się martwicie tymi dziećmi. I tak wyrosną na wrednych dorosłych.... dla mnie to żadna różnica emeryt, dziecko, nastolatek czy dorosły

Gość gość
Jak ona mogla tak sie nabrac ze on jest bogaczem!!! Hahahaha a okazal sie byc handlowcem!!! :D on jest w ogole wstretny!!!!! Zęby straszne, zez, prawie łysina na czubku glowy, ja bym go kijem nie dotknelam nawet jakby miliona mial :O a ta mu dogodzila i w ogole, a on sobie korzystal z glupiej i naiwnej :D

Gość gość
Wszyscy nia nia psy wieszali!!!! A to byl debil do granic mozliwosci i szkoda ze ona nie nagrala co on robi.... Czemu ona nie powiedziala ze on psychicznie sie nad nia znecal ????? A no tak ona nie ma dowodow, a mogla nagrywac tak jak on ja.... Jego nigdy w domu nie bylo, ona sama zostawala z tym wszystkim z domem z dzieckiem, a on jak przyjechal to sie ksiaze rozsiadal wcale corka go nie interesowala. Mialo byc wg niego posprzatane, ugotowane i jeszcze zeby mu duuupy dala!!!! Idiota i psychol. Na wiekszosci nagraniach widac ze sam.ja prowokuje a czemu sam nie ruszyl duuuuupy do dziecka Ona miala depresje i to bylo widac. Cala ta zlosc przelewala na dziecko On debil nad debilami to widac ze wredny typ i na dodatek z bujna wyobraznia jak udawal milionera i ogolnie takie bajki pisal ze szok nikt ze zdrowym umyslem takich kitow nie opowiada ale ona glupiutka łykala wszystko

Gość gość
Oooo widzę że blogerka znalazła temat o sobie :D Faktycznie znęcał się psychicznie bo całe dnie był w pracy a ona biedna z dzieckiem. Takiej sooce to nie tylko dziecko powinni zabrać ale i wysterylizowac żeby więcej nie miała.

Gość gość
W6sylal jej nagrania jak bzyka sie z inna, wymagania by bylo czysciutko przy malym dziecku, straszenie, zdrady, nagrywanie to wg Cb nie jest znecanie sie?

Gość gość
15.39 Puknij sie w ten pusty leb niech echo sie odbije

Gość gość
dobrze p******e, że ją oszukał, tylko szkoda dziecka, bo jak szukała bogacza bo się nie chciało robić to niechby poszła do burdelu

Gość gość
15.29 Puknij sie w ten pusty łeb niech echo sie odbije

Gość gość
A widzieliscie jak ten idiota zaopatrzyl sie w swiadkow (?!) i adwokatow a ona biedna sama w tym sadzie Od poczatku mial zaplanowane ja zniszczyc i zabrac jej dziecko Po za tym wyglada PEDOFIL!!!!!

Gość gość
Nie było go w domu bo zapi....lał na torebki Chanel i buciki Gucci...

Gość gość
15.43 No on naprawde jak pedofil wyglada A widzialas to jego spojrzenie za okularow jak wyszedl z rozprawy? Widac ze to taka spoleczna k*****a ktora lubi sie podp*******ic

Gość gość
A skąd wiesz czy on jej takie nagrania wysyłał i ze ja zdradzal? Skoro jej wysyłał to czemu ona tego nie upubliczni? Znęcał się bo jej kazał sprzątać :D rozbawilas mnie... A co miała robić siedząc cały dzień z JEDNYM dzieckiem w domu? Wystarczyło mniej czasu poświęcać na instagrama i nie robić kilkugodzinnych sesji dziecku-TO BYLO ZNECANIE! i byłby czas na sprzątanie. A jak dalej by go brakowało to zamiast kupować kolejną markową torebkę trzseba było zatrudnić ukrainke do sprzątania.

Gość gość
15.43 Do tej drugiej godziny Jego zezowate gały wiedziały co braly a on sam mial byc MILIONEREM !!!!! Na dodatek na wyjazdach placil innym za seks i wysylal jej to... Zadna by go dotknac nie chciala a co dopiero isc do lozka z takim oblechem wiec placil za wszystko

Gość gość
15.49 Toc ona Ta oliwia wrzucila to nnagranize zdrada na insta i od tego zrobil sie dym! Za to ze zlamala regulamin usuneli jej konto

Gość gość
Ogladalam uwaga po uwadze i z rozmowy reportera z tym gosciem wynikalo ze faktycznie jej takie video wysylal. To niby nie posprzatane to zaledwie kilka garkow w kuchni. Rozumiem ze Tobie by bylo milo gduby maz non stop wracal i tylko aci ublizal czego to Ty nie zrobilas

Gość gość
Nie wiem co tej dziewczynie odbilo... Pracowala uczciwie zarabiala na swoje wydatki ale ta zachlannosc strasznie ja zgubila i chciala wiecej i wiecej. Ostrzegali ja przed tym typem! To on takie bajery jej sprzedawa ze ona łykala wszystko doslownie wszystko taka glupiutka naiwna dziewczynka

Gość gość
Ten zwiazek byl na ukladzie od poczatku. Ona mialabyc ozdoba / miala dobrze wygladac/ i byc na kazde zawolanie / wtedy dostala pieniadze

Gość gość
Takich ludzi wychowało TVN a teraz to potępiają?

Gość gość
Jak można być zszokowanym jednocześnie produkukujac takie programy jak Rolnik szuka żony czy 19+ I.t p

Gość gość
Nie wiem tylko jakim pwiemm ojciec zabral corke i sie zawinal???? On tez wymaga leczenia Wg mnie ani jedno ani drugie nie powinno miec opieki nad dzieckiem bynajmniej do czasu jak zmadrzeje i dorosla Niech ktoras z babć zajmie sie mala

Gość gość
Nie wierzę że tu tyle ameb umysłowych siedzi i broni tej k*****y

Gość gość
Zastanawiam się jaki wyrok wyda sąd. I wydaje mi się, że jedyne bezpieczne w opinii sądu będzie umieszczenie małej w rodzinie zastępczej. Dla dziecka będzie to tragedia chyba, że rodziną zastepczą byliby dziadkowie. Jeśli chodzi o rodziców to nie jestem przekonana do żadnego z nich. Matka odzywała się do dziecka tak jak było słychać ale partner doprowadzał ją do takiego stanu. Oboje są winni i nie wiem czy gotowi na wychowywanie dziecka. Chyba oboje powinni przejść terapię.

Gość gość
Czemu wy tak się martwicie tymi dziećmi. I tak wyrosną na wrednych dorosłych.... dla mnie to żadna różnica emeryt, dziecko, nastolatek czy dorosły ccc dokładnie, spuszczają sie nad jakimś rozdartym bachorem co drze ryja jakby go obdzierali zywcem ze skóry. Bachor wdał sie w starych i za pare lat bedzie jak mamusia Słysząc ryja tego bachora nie dziwie sie ze matka sie na niego drze, cała rodzinka wariatów

Gość gość
17.41 ty jesteś idealnym przykładem tego o czym piszesz. Na dodatek sfrustrowana bo ci się w życiu nie układa.

Gość gość
17 41 Wez skoncz ze swoimi wypocinami Od kilku dobrych godzin siedzisz na kafe i pierdzielisz o tym samym Zrob cos ze swoim zyciem a nie kisisz sie przed netem i nawijasz o tym samy. Masakra zawsze sie trafi taka zakompleksiona wiesniaczka ktorej zycie ogranicza sie do hejtowania inych przez neta bo w realu jest szara myszka ze spuszczona glowa popychana przez innych

Gość gość
Coś ci się pomyliło, moje wypowiedzi są z 17.39 i 17.41. Wypowiedziałam się jako prawnik i jako matka.

Gość gość
17.46 miało być a nie 17.41.

Gość gość
17.41 a ty jajo o mnie wiesz frustratko, nie wszyscy musza miec takie samo zdanie jak ty, a ode mnie sie odwal

Gość gość
gość dziś Coś ci się pomyliło, moje wypowiedzi są z 17.39 i 17.41. Wypowiedziałam się jako prawnik i jako matka. XXX ona przecież lepiej wie kiedy się wypowiadasz. Sama pewnie ma rodzinke na miare tych z uwagi tvn

Gość gość
Ten typ to jakis zwyrol Nie wiem jak sąd mu dal dziecko pod opieke