Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałyście wczoraj Uwagę TVN z Oliwią Pierzchalską?

Polecane posty

Gość gość

Tą, która znęcała się nad córką, i z jej mężem nie lepszym debilem, który to nagrywał zamiast pomóc dziecku? Co o nich sądzicie? Dla mnie to kvrwa, która sprzedała się frajerowi dla kasy, a on kvrwiarz, który kupił sobie panienkę do towarzystwa.

Gość gość
Masakra powinni zabrac im to dziecko. Przeviez to jakis alfons

Gość gość
W dużej mierze to była wina tego gościa, widać było że ja gnębi psychicznie, a ona to odreagywala na dziecku.

Gość gość
NO ok, gnębi psychicznie, ale jak bardzo trzeba nie kochać własnego dziecka aby na nim to wszystko odreagować? Ona miała tą małą gdzieś. Sama mówiła, ze jej nie chciała. Była gotowa sprzedać mu ją z 100 tysiecy, byle mieć tylko na ciuchy. No powiedz czy ona jest normalna. A jak nie da, to ją zabije nożem i jego i siebie. Do dziecka "zdychaj szmato w cierpieniach"? Sorry, nie mam dla niej litości ani usprawiedliwienia.

Gość gość
Wydaje mi się że ona miala/ma po prostu depresję i stąd to wszystko, a ten gosciu to niezły psychol, żal dziecka.

Gość gość
Wydaje mi się że ona miala/ma po prostu depresję i stąd to wszystko, a ten gosciu to niezły psychol, żal dziecka.

Gość gość
Nic nie usprawiedliwia matki..... Zwierzeta sie bardziej troszcza o swoje potomstwo..... Nie zasluguje na słowo MAMA....

Gość gość
dziewczyna jest zaburzona psychicznie- bulimia, pewnie tez depresja potem pewnie depresja poporodowa.Oczywiscie nic nie usprawiedliwia tego jak sie odzywala do małej.A facet to tez jakis alfons, poznali sie przeciez na stronie ze sponsoringiem.Dziecko powinno byc im odebrane poniewaz zadne z nich nie potrafi sie nim zajac i mala wyrosnie w patologii i zniszczy to jej zycie.

Gość gość
Taaaak, depresja. Ona miała depresję jak kasy brakowało. Przeciez było powiedziane, ze jak zostawiał jej hajs, to było ok, dopiero gdy sie kończył to zaczynała odstawiać cyrki. Depresja nie pojawia się i znika w zalezności od tego jaki mamy stan konta.

Gość gość
dziecko najlepiej ma u.rodziców czy biednych czy bogatych. Ale nie u tych rodziców!! powinni im zabrać tą dziewczynkę. Po obejrzeniu 2 razy reportażu stwierdzam że matka nie ma depresji. Ona jest uzależniona od pieniędzy że nawrt tak słodka Nelka jej życia nie umili jak kasa na koncie. A ojciec wolał siedzieć 15 minut i nagrywać jak malutka krzyczy płacze niż wziąść na ręce i przytulić. Żal mi dziecka. Nie tych ludzi. Oby trafiła do lepszego domu :))

Gość gość
Koles chciał miec ładną zonkę do pochwalenia, ona sponsora. Nie wiem, po kiego grzyba on chciał dziecko, które stało się teraz karta przetargową dwóch umysłowych ameb. Powinni zabrac im obojgu dziewczynkę, bo żadne z nich jej nie kocha tak jak rodzic kocha swoje dziecko. Ona kocha kasę, a on chce jej zrobić na złość.

Gość gość
Ale przeżywacie. Ona nie chciała dziecka, ale za kase się zgodziła. Ma się zmuszać? Ile jest takich matek, No trudno. Dajcie se siana a nie przeżywacie. Kochacie swoje? To fajnie, dobrze ze was maja, ale po co przeżywacie czyjeś życie?

Gość gość
Zacznijmy od tego, ze ten koles ponoc jest w jakiejs grupie pedofilskiej ale nie ujawnia tego, bo sie boja. Moze to jakas wazna osoba tylko nikt tego nie wie...

Gość gość
Gdzie to mogę zobaczyć?

Gość gość
na youtubie

Gość gość
Strasznie smutna historia. Dziewczyna powinna podjąć leczenie. Nie wiem jak wyglądało jej dzieciństwo ale pewnie bardzo nieciekawie skoro nikt nie wyposażył ja w prawdziwa pewnosc siebie niezależna od urody, ciuchów, pieniędzy. Nie wiadomo jaka jest na prawdę. My widzimy tylko pare nagrań zrobionych w przypływie ogromnej złości i frustracji. Związek budowany wyłącznie na korzyściach materialnych nie miał prawa przetrwać, to jest jasne.

Gość gość
ja nie bronię absolutnie tego faceta ale dziewczyny które jej bronią to chyba kierują się w życiu podobnymi zasadami do niej

Gość gość
15:50 a jakimi zasadami ty się kierujesz myśląc zerojedynkowo i wrzucając wszystkich do jednego wora?

Gość gość
przeczytaj to jeszcze raz ... Ona nie chciała dziecka, ale za kase się zgodziła. Ma się zmuszać? ...

Gość gość
Jak bachor darł ryja to się nie dziwie... ja bym jeszcze wpieprzyla

Gość gość
dziś trololo

Gość gość
16:02 a w której minucie tak powiedziała?

Gość gość
Jakie tu jest usprawiedliwienie dla matki? Jakie dla ojca? Ani dla jednego ani dla drugiego. Ono są dorośli, oni są odpowiedzialni za dziecko. Ich konflikty i problemy nie powinny byc przerzucane na dziecko. To ich problem. Jak mój mąż mnie wkurza to ja się mogę na dziecku wyżyć? Zal tego dziecka.

Gość SzczeraaaaA
Oglądałam oba reportaże. Wina leży po obu stronach. Ten związek zniszczył hajs. On : - miał w cholere hajsu i jeździł na ku*wy - mało kiedy był w domu (nie poświęcał czasu rodzinie) - nie wspierał żony - nie traktuje poważnie małżeństwa jeśli po 3 mies wzięli ślub.... - on ją zmusił do dziecka jak sama przyznała (to była jego zachcianka a nie dorosła decyzja) - ciągle wymagał wyglądania od Oliwii Ona: - nie była dojrzała do roli matki - nie chciała siedzieć w domu i sprzątać - pewnie miała depresje poporodową - wyobraźcie sobie co czuła będąc w ciąży i wiedząc że on się puszcza - nie miała wyjścia bo nie miała żadnych pieniędzy i była całkowicie uzależniona od niego - podejrzewam że nienawiść do dziecka wynika z tego jakim on był człowiekiem w stosunku do niej. Dziecko było częścią jego i stąd pewnie tak postępowała Reasumując mogliby sobie fajnie żyć ale bez dziecka. Dziecko ich poróżniło i traktują je jak zabawkę.

Gość gość
Koles to dno. Stary cap zapolowal na mloda, chwiejna laske, ktora powinna byc pod opieka lekarza. Zaplodnil, odseparowal, gnebil. Dziewcze ma mentalnosc 14 latki, w tym domu bylo dwoje dzieci i stary zwyrol. Nie uwazacie, ze z ryja do Kuzniara podobny?

Gość gość
NIE WIEM JAK MOZNA logowac sie na portalu w ktorym bogaci faceci szukaja pieknych kobiet , przeciez to od razu pachnie sponsoriniem i k*****arstwem. Ona leci na kase i bylaby nawet z 100 letnim obejszczanym starcem w pampersie gdyby ten mial kase. Dla mnie laska jest spalona.

Gość gość
Juz tak nie zalujcie tego dziecka, ma dobre geny, urosnie i sama stanie sie taka wymagajaca damulka jak jej mamusia.

Gość gość
Szok masakra..... Straszna jest i ona a ten typ to jak jakis uposledzony.... Matko co niektore kobiety zrobia dla kasy to az sie wlos na glowie jezy... Pamietam ta Oliwie z jednego forum jak robila sobie wieksze cycki i nos, usta ona caly czas zyla tymioperacjami i chwalila sie prawie plaskim brzuchem w 8mscu ciazy!!! To cud ze to dziecko urodzilo sie zdrowe bo ona prawie nic nie jadla a malutka nie rosla

Gość gość
.....ale ten alfons tez tragiczny niech go tez przebadaja pod kątem psychitrycznym bo wyglada jakby mial cos z deklem.....:O