Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie dlugow..

Polecane posty

Gość gość

No to tak 35lat 2500tysiecy mieszkanie zarabiam 2tysiace maz 4tysiace.. kiedys mialam lepsza prace bez dzieci.. auto w kredycie .. przynajmniej nie pozwola nam tak latwo bank umrzec ;-)

Gość gość
Ja 32lata maz 36.. on pracuje za 2tysiace ja za 1000. male miasto.. 1 dziwcko.. dlug na mieszkaniu od maista 4500zl , kredyt chwilowy 2tysiace, ,kilka niesplaconych rat itd laczniw z 10tysiecy .. znajomi maja po 40 tysiecy.. trzeba bedziw na jakies wakacje podjechac za granice

Gość straznike z teksase
jakie 2500tys tepa szmato, chyba 250 tys lepiej naucz sie pisac albo wykur/wiaj stad w podskokach bo wyj/ebie ci w ten pusty leb bejsbolem 🖐️

Gość gość
Nigdy nie miałam, nie mieliśmy długów.Wychowałam trójkę dzieci teraz dorosłe wszystkie są, maja już swoje rodziny.Z jednej wypłaty tesciowa nam troche dokładała. Ja zostałam w domu na 12 lat mąż zarabiał. potem na pół etatu i tak do dzisiaj To było od 81 roku cięzkie czasyzakładanie rodziny rodzenie dzieci i budowa domu .

Gość gość
Morda j****y stulejarzu.. w*********j lokciem bigos mieszac .. wyj***c to ty mozesz snickera z zabki

Gość gość
Ja mam długiego

Gość straznike z teksase
trzym peezde bezzebna raszplo corko rumunskiej zawszonej kur/wy i zydowskiego psa 🖐️

Gość gość
Prawie milion

Gość gość
żałosna ta kafeteria

Gość gość
Zydowski pies ruuuchhal twoja cyyganska matke aa jej coorka o******la niemca za kawalek chleba paly lizac duby po czym zostala zaplodniona przez jakiegos innego zyda po czym urodziles sie ty jako gowno ich zwiazku..

Gość gość
32 lata. hipoteka na 28 lat wzięte 200 tys do spłaty 300 tys. Pożyczka od rodziców 35 tys bez %. Pożyczka z pracy męża 20 tys bez %. Onecie 2000 zł rat miesięcznie. Ja 2400 zł. Mąż średnio 3200 zł.

Gość gość
30 lat, wziąłem 45 tyś na kupno mieszkania, ale po wszystkich lichwiarskich procentach muszę oddać dwa razy tyle. Zarabiam 3500 na rękę.