Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zmyją mi makijaż przy porodzie czy mogę rodzić z makijażem

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja jest taka: mam na listopad termin. Nie czuje się komfotowo bez makijażu. Do tego mam eleganckie hybrydy, doczepy we włosach, rzesy przedłudżone, jednym słowem lux pełen i codziennie sie maluje wiec na sale pojade umalowa - jak nie ja to moja siostra mi obiecała że pomaluje. No i czy oni mi to zmyją, czy moge rodzić i krzyczec prząc będąc w makijażu pełnym?

Gość gość
Nikogo to nie będzie obchodziło.

Gość gość
A tam jesdż w pełnym makijażu ,kobieto bez własnej twarzy .Nie , nie zmyją .Sam ci się rozpłynie .A nie ,przecież ty będziesz miała cesarke .No to juz spoko ,nie martw sie o to zeby dziecko się zdrowe urodziło ,tylko o makijaż .Powodzenia .

Gość gość
cyborgi nie rodzą , więc temat cię nie dotyczy

Gość gość
Ha ha ha. Kogo to obchodzi? Sam Ci spłynie wraz z potem i łzami jak zaczniesz rodzić będziesz wyglądać jak szop pracz :D:D:D

Gość gość
Co ich bedzie interesowal twoj makijaz.Mozesz nawet sobie podczas porodu powyrywyc sztuczne rzesy i doczepy.Beda mieli komedie,a ty luksus,ze dostarczylas im radochy.Tylko pamietaj o dobrym podmyciu i higienie,bo to bym stawiala na 1-szym miejscu.

Gość gość
Co ma cesarka do zdrowego dziecka?:D

Gość gość
gość:dziś I tak się posra z bólu więc i tak śmierdzieć będzie.

Gość gość
Hybrydy Ci zerwa Nie mozna mieć pomalowanych paznokcfi

Gość gość
Moze nie rozplynie. Jak bedzie znikomy. Taka wymalowana lala na porodowce tez jest smieszna. Nikt Ci nie bedzie patrzyl w twarz przy porodzie tylko w wiadomo w jakie miejsce. Nikogo nie bedzie interesowac czy masz makijaz na twarzy. Paznokcie długie niewskazane! Ja sie wymalowalam dzien po, a to tylko dlatego, ze mam nieładna cere

Gość gość
14.07 Ja sie nie posralam,a mialam porod posladkowy.Moze jej sie tez uda..hehe.. Autorko ty wez ze soba makijazystke,stylistke,bo polozne nie beda mialy na to czasu.

Gość gość
Cesarka ma do makijazu tyle ,ze panna sie nie zmęczy bolami partymi i krzyzowymi ,więc jej makijaz nie spłynie.Marwic sie o makijaz a nie dziecko to dla mnie porazka ,rodzących wspóczesnie kobiet.

Gość gość
Moja rada to zrób doczepy w miejscu intymnym to wszyscy zwróca uwagę. No i hybryde na nogach, nie rękach. Będzie ok.

Gość gość
Paradne...

Gość gość
What??? Łod kruw ji śfyn.

Gość gość
Nie zmyja Ci ale może Ci splynac, rozmazac się makijaz podczas porodu. Ludzie, bez hejtu. Straszni jesteście...

Gość gość
autorko sa takie placówki które nie tylko nie zmyja ci makijażu ale w ostatnim stadium porodu ci go poprawia żebys na pierwszym zdjęciu na FB wygladala zjawiskowo ,za drobna oplata mogą zrobić peeling dziecku i nalozyc lekki matujący podkład żeby bobas był rownie sliczny jak mama

Gość gość
Prowo. Miesiąc temu było słowo w słowo to samo, tylko termin porodu był szybszy.

Gość gość
Lewatywe na buzi ci zrobia

Gość gość
Zrób sobie taki makijaż jak robią zmarłym wtedy ci nie spłynie

Gość gość
haha przecież makijaż do porodu wygląda tak samo komicznie jak klapki lub szpilki na piesze wycieczki górskie :D

Gość gość
No lepiej jedź w makijażu, bo dziecko przestraszysz wyglądem. Nie zmyją ci, ale dam ci spłynie i będziesz wyglądała gorzej niż bez .