Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mandaryna wypłynęła na mężu, Lewa też, a wielkie zdolne zgrywają

Polecane posty

Gość gość

Prawda jest taka, że choc Mandaryna tanczyla wspaniale, to poza bezimienną tancerką nikogo by z niej nie było. Wiśniewski dal kasę na rozruch biznesu zwiazanegoz jej spiewaniem, Lewandowska była mistrzynią karate i ciągle dźga w wywiadach ludzi w oczy, ze ona byla mistrzynia zanim Robert stal sie slawny. No dobra ale slyszal ktos o niej kiedys? Gdyby moj maz byl pilkarzem dobrze znanym, albo muzykiem, to szczerze mowiac glupio by mi bylo uzywac go jako trampoliny do slawy.

Gość gość
Przynajmniej cos robia że swoim życiem, a nie jak większość kafetarianek, siedzenie w domu na d***e i pasozytowanie, ona 5 razy dziennie ścięta kurze jest taka zapracowana.

Gość gość
Ale na szczęście twój mąż nie jest slawnym piłkarzem więc nie musisz mieć takich dylematów moralnych. Gdyby Lewa leżała na kanapie i pachniała to by gadali że pasożyt. Czego by nie robiła to źle. Polecam kupić coś na ból d**y i zająć się swoim życiem.

Gość gość
Bo taka życiowa prawda: jakiego chłopa sobie znajdziesz tak będziesz miała w życiu

Gość gość
madaryna, lewa, przetakiewicz, marina, księzna kate, meghan markle i wiele wiele innych ich zycie nabrało rumieńców dopiero przy facecie...

Gość gość
Heh, wielkie mi coś. Ja mam dobrego męża, akurat bardzo dba o mnie, mamy pieniądze na godne życie i rozrywki, ale jakoś nie zazdroszczę żonom sławnych mężów, w najgorszych koszmarach nie chciałabym mieć medialnego męża. autorka.