Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z Was miała buty Emu?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się nad zakupem butów zimowych EMU. Tak wiem, że są brzydkie, wyglądają jak rozklapiochy. Jednak od kilku lat szukam butów na duże mrozy, bo w kozakach mi zimno. Nie chcę ich nosić codziennie, tylko właśnie na duże mrozy. Chcę je kupić już teraz bo jest dużo promocji, a zimą będą droższe. Czy któraś z Was może mi powiedzieć jak trwałe są te buty?czy wystarczą na kilka sezonów? Chodzi mi tylko i wyłącznie o oryginalne Emu

Gość gość
Oryginalne emu nie są rozklapiocha i raczej prędko nie będą. Grzeją mocno i mnie tam się podobają :D

Gość gość
O, ja mialam . dlugie czarne i bezowe średniej długości. Sa baaaaardzo cieple a jednocześnie nigdy mi sie w nich noga nie spocila. Minus jest taki ze piety sie krzywia po jakims czasie. Jesli chodzi o rozmiar to musza byc ciasne bo sie rozchodza. Oczywiscie wez swoj rozmiar ale jak bedziesz miala watpliwosci czy wziac takie na styk lub wieksze ale luzniejsze to wez mniejsze.

Gość gość
Jak weźmie mniejsze to palec jej się wypcha z przodu.

Gość gość
Miałam i polecam ale nie na pluche i nie na chodniki posypane sola. Najciekawsze buty zimowe jakie miałam można nosić na gola stopę

Gość gość
Kurcze, a ja właśnie chciałam wziąć nieco większe, a nie mniejsze... to teraz jestem w kropce:) czyli mówicie, że buty przemakają? I raczej unikać chodzenia do miasta, gdzie pełno soli?

Gość gość
Powiem tak. Fajne buty, solidne, ale wzięłam rozmiar większe, bo zawsze tak robię z zimowkami i zonk. Trochę skrzywila mi się pięta. Poza tym nie dbalam za bardzo, a że mam czarne to skóra w kontakcie ze śniegiem i solą czy cholera wie czym sypią, trochę zdechła. Dałam za nie 700 zł. Całą zimę przebiegałam, bardzo wygodne.

Gość gość
Jak pójdziesz w ulewe wielka to przemokna. Tak samo jak się w soli wytarzasz. Z rozmiarem to taki problem że mniejsze są dobre całkiem ale minimalnie wypycha się palec a za duże się boję że mi się rozklepia jeszcze bardziej. Połówki powinni robić 😭

Gość gość
Acha i raz mi przemokly, była mega odwilż i nieodsiezone tereny. A tak to ok, choć za tą cenę...nie sadzer żeby jednak starczyły na lata. Chyba, że w Australii. :D