Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaźń między kobietą a mężczyzną możliwa? Czy to

Polecane posty

Gość gość

tylko mit?

Gość gość
między gejem a kobieta owszem

Gość gość
Jak nie ma chęci czegoś więcej z żadnej ze stron, to możliwa. Czyli musi nie podobać się fizycznie.

Gość gość
A jak się podoba?

Gość roselee
taka przyjazn jest mozliwa, tyle, ze czasem ma element przyciagania erotycznego. nie chodzi tu o to, ze ktos sie az zakocha i chce byc w romantycznym zwiazku, ale jakies tam podobanie moze byc, niekoniecznie fizyczne. takie cos nie wyklucza przyjazni, jest jej dodatkiem. doputy, dopoki obie osoby sie tego trzymaja, a nie jedna np. zakocha i chce zwiazku. a jesli oboje sie w sobie zakochaja, to super, bo nie ma lepszego zwiazku niz ten zbudowany na przyjazni :)

Gość gość
Ja mam dwoch przyjaciol hetero. Jakos jest mozliwa. I jednego geja :) i dwie przyjaciolki hetero

Gość gość
mozliwe tylko wtedy kiedy nie pociagaja sie seksualnie lub z osoba o innych zainteresowaniach plciowych

Gość gość
Nie możliwa. Prędzej czy później ktoś się zakocha

Gość gość
zakocha niekoniecznie. ale mog ulec pokusie bliskosci cielesnej. nic w tym zlego.

Gość gość
Złe gdy jest zajęty

Gość gość
Wszelkie dywagacje n ten temat to bzdury! Nie jest możliwa! Ewentualnie w jakiś ekstremalnych przypadkach, ale to tylko potwierdza powyższą zasadę.

Gość gość
oczywiście że możliwa, ale sprzyja jej brak wzajemnej atrakcyjności fizycznej no i oczywiście dużo mówi sposób bycia danych osób cóż, lubię facetów jako kumpli, dopiero jak ktoś mi się spodoba, to traktuję go inaczej- wtedy i tylko wtedy, jednak większość chłopaków myśli o mnie w kategoriach kumpla i zdarzyło im się zagalopować mówiąc - X, chłopie zaś mnie zdarzało się mówić do mojego przyjaciela w formie żeńskiej (odruchowo) więc tak, taka przyjaźń jest możliwa

Gość gość
A czemu nie? Jak nikt nie wychodzi z czymś więcej to tak. Ja mam wyjaśnione z koleżanką że nic więcej jak kolega i jesteśmy wydaje mi sie przyjaciółmi przeszło 2 lata. Ale nie spotykamy się poza pracą, bo tego typu przyjaźnie to rozkręcają coś więcej. Przynajmniej u mnie byłoby to murowane, bo jestem sam a ona nie.

Gość gość
A możesz bardziej rozwinąć założycielu tematu.

Gość gość
Oczywiście , że możliwa , tylko w łóżku

Gość gość
Przyjacielowi , niczego się nie odmawia , nawet sexu

Gość gość
przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna jest mozliwa. ale nie dajcie sobie wkrecac bajerow, ze np. zajety facet wychodzi na spotkania z jakas "przyjaciolka". wtedy to raczej nie jest przyjazn, tylko ciagnie go cos do niej, a swojej kobiecie mowi, ze to tylko "przyjaciolka", bo tylko w ten sposob moze sam przed soba usprawiedliwic spotykanie sie z nia.

Gość gość
Mężczyzni boją się przyjaźni z kobietą, nie chcą jej bo to stereotypowi samcy. Mam nadzieje, że czasy się zmienią i tylko kobieta będzie mogła być pełnowartościowym przyjacielem mężczyzny.

Gość gość
A mi kiedyś koleżanka proponowała koleżeńską kawę, nie zrobiłem nic w tym bo ma chłopaka. A mi by sie robiła nadzieja na coś więcej. Powinienem? Chyba nie?

Gość gość
A moze chciała właśnie zacząć od kawy głębszą relację z tobą...

Gość gość
Jeżeli oboje są sami to przyjazn jest możliwa .W chwili , gdy jedno z nich ma partnera to pachnie cichą , nieuchronną zdradą , wcześniej czy później .Nawet przyjaciel marzy by w końcu sciagnąć majtki przyjaciółce - jeżeli jest zdrowym mężczyzną .Te kobiece opowiastki o przyjacielu , możliwe gdy mężczyzna jest gejem , w innym przypadku zawsze mu stanie … jakaś myśl :)

Gość gość
To tak jakby postawić psu przed nosem kiełbasę - i tak ja zje :)))

Gość gość
Ja spytałem po tygodniu, czy kawa aktualna a ona, że tak, koleżeńska i mnie to zniechęciło. Po jakims czasie wchodził jej chłopak a ja słyszałem buzi , źle się czułem , kim bym był dla niej - kolegą.I jestem, jest fajna, jak nie robię nic poza tym. Rozwódka, syn, ojciec się z nim widuje, nie bardzo chyba to ale ona bardzo sympatyczna. ale dużo młodsza. Ciekawi mnie że nie unika kontaktu ze mną, nawet pozwala na fejsie się odezwać jak chcę. I to że codziennie się widzimy jest fajne.

Gość gość
Mezczyzna widzac atrakcyjna kobiete już myśli jak by to było , przez krotka chwile , ale tak jest i to zaczyna się od najmłodszych lat

Gość gość
no przecież nie będzie tak myśleć patrząc na faceta chyba normalne i jak najbardziej zdrowe myślami nikt nie pokazuje, że jest babiarz, to tylko naturalny popęd, i nie napada przecież na nikogo więc jest porządny że to wstrzymuje oj ile ja razy popatrzyłęm sie na koleżanki prześwit, mnóstwo ale jednak pilnuję się, bo po co psuć nasze koleżeństwo

Gość gość
Przeciez mówimy o kobietach .Pamietam jak miałem kilkanaście lat zobaczyłem na ulicy zgrabna kobiete i mysłałem kiedy wreszcie będę mogł ja rozebrać do naga .Do dzisiaj pamiętam.

Gość gość
I przyszedł po latach upragniony czas , dałem jej ona wziela w reke , a później... dalej już cenzura